Van Eijk Vochtwering BV

Altijd de scherpste prijs
Reageert snel
Begijneweide 4s, Rijsbergen
16 jaar in bedrijf
TOP PRO
9,8 (128)
Vraag een prijsopgave aan bij Van Eijk Vochtwering BV
Ik zoek een vochtbestrijder voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Van Eijk Vochtwering BV:
Opstijgendvocht is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het permanent verhelpen van opstijgend vocht / optrekkend vocht doormiddel van gel-injecties. Als expert in het verwijderen van ongewenst vocht, leveren wij kwalitatief hoge en betrouwbare oplossingen met garantie. Wij zijn gecertificeerde vocht-verwijderaars en werken met gediplomeerde professionals met vele jaren ervaring in de sector van het vocht-verwijderen. Opstijgendvocht gelooft vast in een duurzame relatie met onze klanten. Wij zijn dan ook altijd transparant.
Lees meer...
Trustoo Top Pro

Top Pro’s leveren consistent geweldige kwaliteit, waardoor ze tot de allerbeste dienstverleners op Trustoo behoren.

top_pro
top_score
Vorige awards
info_outline
top_pro_2021
Top Pro 2021
top_score_2021
Top Score 2021
Expertise
Muren injecteren
Opstijgend vocht
Optrekkend vocht
Video's
Ervaring & vakmanschap
16 jaar in bedrijf
128 beoordelingen
3 medewerkers
16 jaar ervaring

Opleidingen en certificaten

VCA VOL
Kiwa Gecertificeerd vakspecialist voor injectie technieken

Reviews over Van Eijk Vochtwering BV
info_outline

Uitstekend 4,8
starstarstarstarstar
128 reviews uit 5 bronnen
FAQ - veelgestelde vragen aan Van Eijk Vochtwering BV
Hoe herken ik opstijgend vocht?
– Pleisterwerk of verflagen die los laten

– Plinten die loslaten

– Behang dat loslaat

– Vochtplekken op de muur (tot een hoogte van 1,2meter)

– Schimmels op de wanden.

– Schimmels aan de achterkant, of onderkant van uw meubels

– Muffe geur in huis
Waarom heb ik last van opstijgend vocht?
Het kan zijn dat uw woning staat op een plaats een hoog waterpeil of veel grondvocht. Ook kan de waterkering in uw metselwerk verkeerd zijn aangebracht. De waterkering kan beschadigd zijn door werkzaamheden of zijn verweerd. Of de waterkering ontbreekt geheel, iets wat bij oudere huizen het geval is.
Is opstijgend vocht schadelijk voor mijn gezondheid?
Opstijgend vocht veroorzaakt schimmels en zelfs zwammen. Een huis met vochtproblemen is zeer ongezond om in te leven. Er is al vaak een duidelijk verband aangetoond tussen wonen in een vochtig huis en problemen met allergieën en de luchtwegen.
Waarom werken jullie met gel in plaats van de klassieke liquide middelen?
In onze gel zitten de zelfde actieve middelen als in de laatste generatie liquide middelen. Onze gel is alleen veel geconcentreerder en dus veel krachtiger.
Het injecteren onder hoge druk kan voor veel schade zorgen. Denk aan metselwerk dat barst door de hoge druk, het uitlopen van het product bij de buren of vlekken op de tegels.
Bij de gel-methode word alleen het boorgat opgevuld. Er worden dus geen grote hoeveelheden vocht in de reeds vochtige muur gepompt. Wat weer zorgt voor een langere uitdrogingsperiode.
Wat doet de gel precies?
In een steen zitten kleine kanaalvormige ruimtes welke het vocht opzuigen in uw steen. Dit verschijnsel noemt men capillaire werking. Onze gel vermengt zich met het aanwezige vocht in de wand en zal zich door de kanaalvormige ruimtes verspreiden. De gel zal de open ruimtes in uw steen doen verstoppen waardoor de capillaire werking verleden tijd zal zijn.
Komt mijn huis er tijdens de injecties uit te zien als een bouwwerf?
Wij doen onze best om de overlast tot een minimum te beperken. Waar mogelijk worden de injecties vanaf de buitengevel in de voeg geplaatst. Na de injectie worden de boorgaten opgevuld met voegsel in de kleur van uw voegwerk. Als de injecties van binnenuit moeten gebeuren dan hoeven wij meestal alleen het pleisterwerk achter de plint weg te kappen.
Hoe lang duurt het voordat mijn wanden helemaal droog zijn?
Als de wanden geïnjecteerd zijn met de gel duurt het drie weken voordat de gel volledig is verspreid en uitgehard. De nieuwe waterdichte barrière is nu gevormd en er zal geen nieuw vocht in uw muur trekken. Het water dat in al die jaren in uw wand is gekropen zal er nog uit moeten verdampen. De regel die wij hiervoor hanteren is dikte van muur delen door 2. De uitkomst hiervan is aantal maanden dat de muur nodig heeft om volledig uit te drogen. Een wand van 20cm dik heeft dus 10 maanden nodig om volledig uit te drogen. U kunt dit proces versnellen door goede verluchting.
Moet ik betalen voor een offerte?
Nee, een offerte is gratis en vrijblijvend.
Vraag een prijsopgave aan bij Van Eijk Vochtwering BV
Ik zoek een vochtbestrijder voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare vochtbestrijders in de buurt