Vind een top 10 Verzekeringsagent in Nederland
Woonverzekering

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
succesvolle aanvragen
Woonverzekering

Verzekeringsagenten in Nederland

Sorteren op
In Nederland kunt u een verzekeringsagent of verzekeringsmakelaar vinden om het juiste advies te geven voor levensverzekeringen, schadeverzekeringen of zorgverzekeringen. De adviseur kijkt goed naar wat er in uw situatie precies nodig is en geeft u op basis daarvan een transparant advies over de mogelijkheden en de verschillende verzekeringen:

• Levensverzekering: Met een levensverzekering wordt op een bepaald moment een bedrag uitgekeerd. Dat gebeurt vaak na uw overlijden. Met dit bedrag kunnen nabestaanden de kosten dekken die na het overlijden ontstaan. Denk daarbij aan woonlasten, zorglasten en aan de kosten van een uitvaart.
• Schadeverzekering: Met een schadeverzekering kunt u personen of objecten verzekeren. Door het betalen van een premie, verzekert u zichzelf ervan dat de geleden schade wordt vergoed. Er zijn verschillende zaken waar u zich voor kunt verzekeren, bijvoorbeeld een inboedelverzekering die de inboedel van een huis verzekerd of een autoverzekering die schade aan uw auto vergoed.
• Zorgverzekering: Het is voor iedere inwoner van Nederland verplicht om een zorgverzekering te nemen. Met een zorgverzekering verzekering tegen ziektekosten. Denk aan de huisarts, het ziekenhuis, de fysiotherapeut en bijvoorbeeld de apotheek.

In Nederland hebben wij 10 goede verzekeringsadviseurs gevonden. De specialisten in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.9. Welke verzekeringsagent u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor uw verzekering. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verzekeringsagenten en verzekeringsmakelaars. Zo kunt u eenvoudig de verzekeringen vergelijken en de adviseur kiezen die bij u past.
Lees meer...
Alle diensten (1912)
Woonverzekering (1605)
Inboedelverzekering (1573)
Opstalverzekering (1499)
Advies over woning & eigendomsverzekeringen (1618)
Zorgverzekering (1048)
Arbeidsongeschiktheids-verzekering (681)
Uitvaartverzekering (602)
Overlijdensrisicoverzekering (999)
Advies over persoonlijke & gezinsverzekeringen (1509)
Aansprakelijkheids-verzekering (986)
Rechtsbijstandsverzekering (848)
Bedrijfsverzekering (323)
Advies over recht & aansprakelijkheidsverzekeringen (1143)
Auto- en Motorverzekering (1473)
Caravan- en Camperverzekering (450)
Vaartuigverzekering (211)
Reisverzekering (970)
Annuleringsverzekering (835)
Advies over reis & vervoersverzekeringen (1585)
Tip! Prijzen van 4 verzekeringsagenten vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste verzekeringsagenten aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Servion Financieel Advies.jpg7
4. Servion Financieel Advies
Altijd de scherpste prijs
Reageert snel
Erkend Financieel Adviseur
10,0 (132)

Servion Financieel Advies is de naam van het kantoor waar adviseurs met je meedenken en je pro-actief adviseren als het gaat om verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Kortom al het gemak onder één dak.

Als je kiest voor Servion, kies je voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Onze adviseurs vragen meer en kijken verder. Hierdoor zijn er meer mogelijkheden, betere dekkingen en scherpere premies.

Met ruim 20 jaar ervaring biedt Servion Financieel Advies jou de keuze uit de gehele markt qua aanbieders. Alle banken en verzekeraars zitten in onze portefeuille en behoren tot de mogelijkheden. Dit in combinatie met de nieuwste software, uitermate sterke klantgerichtheid en service, bereikbaarheid en de beste deskundigheid van onze adviseurs, maakt dat wij het advies kunnen geven waar wij trots op zijn en jij jaren mee voorruit kunt.

Servion Financieel Advies is onafhankelijk en niet gebonden aan welke partij dan ook. Het geeft ons de mogelijkheid om zaken te doen met organisaties waar je als klant niet rechtstreeks mee in contact kunt komen. Dit resulteert in het meest ruime aanbod van verzekeringen- en hypotheekmaatschappijen waardoor wij vaak ook de goedkoopste zijn. Voor advies op maat en een meer dan goede begeleiding moet je bij Servion zijn!

Onze diensten:
• Verzekeringen voor je gezin
• Verzekeringen voor jezelf
• Verzekeringen voor je materiele zaken
• Verzekeringen voor je (huis)dieren
• Verzekeringen voor je onderneming
• Verzekeringen voor je medewerkers
• Verzekering advies
• Hypotheek advies
• Hypotheek berekenen
• Financieel advies
• Leningen
• Wat kan ik lenen
• Pensioen voor jezelf
• Pensioen voor mijn partner
• Pensioen advies
• Pensioen advies voor mijn medewerkers
• Pensioen advies voor de ondernemer
• Risico Management

Al onze adviseurs beschikken over de vereiste diploma’s. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar in de praktijk blijkt dit vaak anders te zijn. Met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening kun je rekenen op deskundig en eerlijk advies. Bovendien geldt bij ons: afspraak is afspraak. Daarnaast nemen onze adviseurs de tijd voor je.

Tenslotte, bij Servion Financieel Advies willen wij onze klanten altijd van A tot Z begeleiden. Dat betekent niet alleen het financieel advies maar ook de bemiddeling en de nazorg! Op deze manier weet jij zeker dat al je zorgen uit handen worden genomen.

Benieuwd naar jouw financiële mogelijkheden? Neem eens een kijkje op onze website en bekijk onze reviews qua service op http://www.serviongroep.nl en https://www.advieskeuze.nl/advies/7642ak/servion-hypotheken-wierden

Laat je verrassen! Wij denken graag met je mee en dat eerste gesprek is helemaal gratis!

Ons kantoor is gevestigd in het hartje van Wierden aan de Marktstraat 1. We zien je graag voor een kop koffie.

Team Servion heet je welkom!
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Marktstraat 1, Wierden
132 beoordelingen
Van Marle Advies.jpg7
TOP PRO
5. Van Marle Advies
Gratis kennismakingsgesprek
AFM Vergunning
10,0 (50)

WAAROM VAN MARLE ADVIES?
Kiest u voor Van Marle Advies, dan kiest u voor kwaliteit en orde op zaken. U krijgt betrouwbaar en eerlijk advies volgens het principe Ne Quid Nimis – alles met mate, niets teveel. Daarnaast kunt u rekenen op persoonlijke service, een uitstekende reputatie en jarenlange ervaring als typische kenmerken van een familiebedrijf. Dat geeft een gerust gevoel en grip op uw financiën. Daarom Van Marle Advies.

Complete financiële dienstverlening
Van Marle Advies verzorgt uw hypotheek en assurantiën, en integreert dit in een financiële planning. Dat betekent dat uw hypotheek of levensverzekering niet op zichzelf staat maar onderdeel is van het grotere geheel. Daardoor kunt u nu comfortabel leven en later onbekommerd genieten. Met de complete aanpak in de financiële dienstverlening van Van Marle Advies verwerft u zowel inzicht als overzicht.

Advies op maat
Of u nu zelfstandig ondernemer bent of in loondienst, Van Marle Advies staat u graag terzijde. Tandartsen, huisartsen en medisch specialisten, ondernemers en particulieren kunnen rekenen op een advies op maat. Ook vastgoedbeleggers, beginnend of professioneel, zijn bij Van Marle Advies aan het juiste adres voor een passende financieringsstrategie. Met onze kennis en ervaring wordt iedere vraag een interessante uitdaging met vrijwel altijd het gewenste resultaat.

Familiebedrijf
Van Marle Advies is een familiebedrijf met de bijhorende kenmerken. Wij investeren in de persoonlijk dienstverlening en een lange termijn klantrelatie zodat u altijd weet met wie u van doen heeft, ook de komende jaren.Wij hechten aan een hoge standaard voor onze professionaliteit en expertise, en geven kennis en ervaring door aan elkaar. Daar komt bij dat we zorgvuldig een uitstekende reputatie bij onze zakelijke partners hebben opgebouwd waar u de vruchten van plukt.

Werkwijze
Wij werken wanneer u ons nodig heeft. Bij Van Marle Advies begrijpen we dat de zaken waarvoor u ons advies of onze bemiddeling vraagt, precair en vaak urgent zijn. Handelingssnelheid en discretie zijn dan ook vanzelfsprekend. Van Marle Advies is een landelijk werkend adviesbureau. Als u het prettig vindt om naar ons kantoor te komen om uw zaken te bespreken, bent u van harte welkom. Wilt u liever telefonisch of per email contact, dan zijn wij daar helemaal voor. En heeft u ’s avonds of in het weekend een vraag, dan krijgt u vrijwel direct een reactie van onze zijde. Van Marle Advies werkt uw opdracht uit in een projectplan zodat u precies weet welke stappen wij voor u zetten.

Daarom Van Marle Advies
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Hereplein 3, Groningen
50 beoordelingen
Tip! Prijzen van 4 verzekeringsagenten vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste verzekeringsagenten aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Ik zoek een verzekeringsagent voor
Trustoo score
Keurmerken

Hoe het werkt

Op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor jouw opdracht? Bij Trustoo hebben we alle informatie al voor je op een rijtje gezet. Vraag gratis en vrijblijvend voorstellen van bedrijven in jouw regio.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Wij verzamelen de informatie van alle bedrijven die actief zijn in jouw regio. Op basis van de objectieve score laten we de 20% beste bedrijven zien. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welk bedrijf jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Met enkele klikken geef je aan wat je precies zoekt. En je opdracht kan je als je wil in één keer naar meerdere partijen sturen (maximaal 4).
Je verstuurt deze opdracht veilig, direct en gratis naar de gekozen bedrijven.

Vergelijk prijzen en maak je keuze

Vergelijk prijzen en maak je keuze

De meeste partijen reageren binnen 24 uur. Op basis van de reacties kun je kiezen of er een voorstel bij zit waar je verder in gesprek wilt gaan.
Door te vergelijken krijg je niet alleen de beste bedrijven, maar ook de beste prijs (Trustoo vraagt géén commissie)

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

De lokale specialist van jouw keuze gaat voor je aan de slag.
Tevreden? We vragen je graag om een review zodat we ook zoekers die na jou komen weer het beste advies kunnen geven.

Wat kost een verzekeringsagent?

Een verzekeringsagent kost per uur tussen de 100,- en150,- Een verzekeringsagent mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een verzekeringsagent kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

75
100
150
175
Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbare verzekeringsagent?

Vind een betrouwbare en betaalbare verzekeringsagent op basis van:

• Specialisme – zoals Woonverzekering in Nederland of Inboedelverzekering.
• Ervaring – jaren werkervaring binnen verzekeringen.
• Reviews – wij hebben alle reviews die te vinden zijn per verzekeringsagent verzameld.
• Vergelijk prijzen – eenvoudig prijsopgaven vergelijken van betrouwbare verzekeringsagenten in Nederland.
VERGELIJK HIER VERZEKERINGSAGENTEN UIT Nederland!
Lees meer...

Wat kost een verzekeringsagent?

Wanneer u een verzekering af wilt sluiten kunt u hiervoor advies inwinnen bij een verzekeringsagent. Maar wat kost een verzekeringsagent? Dit verschilt per situatie. In elk geval moet een verzekeringsagent u bij het kennismakingsgesprek – dat meestal kosteloos is – informeren over welke kosten hij of zij in rekening brengt. Dat is verplicht. De verzekeringsagent vertelt u wat de kosten zijn voor zijn of haar advies en daarnaast wat hiervan de hoogte is. Ook zullen verzekeringsagenten hierbij specificeren welke werkzaamheden zij hier allemaal voor verrichten.

HET DIENSTVERLENINGSDOCUMENT (DVD)
Bij het advies en de bemiddeling door verzekeringsagenten ontvangt u een dienstverleningsdocument (DVD) als er een provisieverbod voor het product geldt. Dit document geeft u inzicht in de gemiddelde vergoeding voor de verzekeringsagent. Alle verzekeringsagenten zijn verplicht om deze documenten openbaar te maken, onder meer via hun website. Dit geeft u de mogelijkheid om u vooraf te verdiepen in zowel de mogelijkheden als de kosten die de betreffende verzekeringsagenten bieden. Het is raadzaam om dit te doen.

PRODUCTEN MET PROVISIEVERBOD
Voorbeelden van producten met een provisieverbod zijn onder meer levensverzekeringen, uitvaartverzekeringen, hypotheken, pensioenen, bankspaarproducten en individuele arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. De kosten die hiervoor door de verzekeringsagent in rekening worden gebracht kunnen een uurtarief of een vast tarief zijn. Ook is het in sommige gevallen mogelijk een abonnement af te sluiten. Indien u geen rekening voor de adviezen krijgt, dan ontvangt uw verzekeringsagent doorgaans wel een provisie.

Voor een goed vergelijk tussen verschillende verzekeringsagenten adviseren wij u om altijd 4 offertes op te vragen.
Lees meer...

De beste verzekeringsagent in Nederland?

Het vinden van de juiste verzekeringsagent is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over verzekeringsagenten voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste verzekeringsagent is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 2.000 verzekeringsagenten met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Huis en hypotheek? Auto? Schade?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd verzekeringsagent?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle verzekeringsagenten in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE VERZEKERINGSAGENTEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste verzekeringsagenten per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de verzekeringsagenten selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de verzekeringsagent gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 verzekeringsagenten te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat doet een verzekeringsagent?

In uw leven krijgt u te maken met het afsluiten van diverse verzekeringen. Veel mensen vragen zich hierbij af welke verzekering nu het beste bij hun situatie past. Daarvoor kunt u advies inwinnen bij verzekeringsagenten, maar wat doet een verzekeringsagent? Een verzekeringsagent werkt voor een verzekeringsmaatschappij en treedt op als een tussenpersoon. Dit betekent in de praktijk dat de verzekeringsagent die u kiest u uitsluitend producten aanbiedt van deze maatschappij. Hij of zij ondersteunt u vervolgens bij het maken van de juiste verzekeringskeuze.

ONDERSTEUNING BIJ HET AFSLUITEN VAN VERZEKERINGEN
Omdat een verzekeringsagent voor een enkele verzekeringsmaatschappij werkt, weet hij of zij als geen ander welke soort verzekeringen worden aangeboden. Tijdens het onderhoud dat u met uw verzekeringsagent heeft inventariseert hij uw situatie, vragen en wensen. Vervolgens gaat de verzekeringsagent hiermee aan de slag en vindt precies de verzekering(en) die aansluiten op uw verzekeringsbehoefte. Dit zal hij of zij uitvoerig met u bespreken. Naast het afsluiten van verzekeringen, adviseren verzekeringsagenten u en kunt u bij hen terecht als u onverhoopt schade heeft.

VERSCHIL TUSSEN VERZEKERINGSAGENT EN VERZEKERINGSMAKELAAR
Er worden diverse termen gebruikt om een verzekeringsagent mee aan te duiden. Zo noemen verzekeringsagenten zichzelf ook wel een intermediair, een (gebonden) tussenpersoon of een financieel adviseur. Al deze termen betekenen echter hetzelfde, namelijk een deskundige die u vanuit een verzekeringsmaatschappij helpt bij het afsluiten van verzekeringen. Dit is niet het geval voor de term verzekeringsmakelaar. Een verzekeringsmakelaar werkt zelfstandig en is onafhankelijk. Met andere woorden een verzekeringsmakelaar is niet in dienst van een verzekeringsmaatschappij.

Wilt u ook deskundig advies alvorens een verzekering af te sluiten? Vraag dan 4 prijsopgaven aan bij verschillende verzekeringsagenten.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
AFM Vergunning

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op de financiële markten: op sparen, beleggen, verzekeren, lenen, pensioenen, kapitaalmarkten, asset management en accountantsorganisaties en verslaggeving. De AFM maakt gebruik van verschillende maatregelen om de naleving van wet- en regelgeving af te dwingen.
Lees meer...

Keurmerk Financiële Dienstverlening

Het Keurmerk Financiële Dienstverlening is het bewijs van de kwaliteit van een financieel dienstverlener. Het betekent dat het kantoor aan hoge eisen voldoet. Hogere eisen dan de Wet op het financieel toezicht verplicht, vooral op het gebied van vakbekwaamheid en klanttevredenheid.
Lees meer...

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening

Kifid behandelt klachten van consumenten en ondernemers tegen financiële dienstverleners die zijn aangesloten bij het klachteninstituut. Financieel adviseurs en verzekeringsagenten aangesloten bij Kifid laten zien dat de klant centraal staat. De aansluiting bij Kifid garandeert een onpartijdige behandeling van klachten, als alternatief voor de rechter.
Lees meer...

.
Wat anderen zeggen over Trustoo