Vind een top 10 Gevelspecialist in Nederland
Voegwerk herstellen

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
succesvolle aanvragen
Voegwerk herstellen

Gevelspecialisten in Nederland

Sorteren op
Resultaat 1-10 van de beste gevelspecialisten in Nederland. Het meest complete overzicht. Uw gevel weer als nieuw met de beste gevelspecialisten in uw regio.

In Nederland kunt u een gevelspecialist vinden voor het reinigen, renoveren en impregneren van uw gevel. Afhankelijk van de beschadiging of vervuiling aan de gevel kunnen verschillende methodes worden gebruikt. De gevelspecialist weet de beste manier om de gevel op te knappen en er weer als nieuw uit te laten zien:

• Gevelreiniging: afhankelijk van de zwaarte van de vervuiling wordt gekozen tussen het zandstralen, chemisch reinigen of reinigen met water of stoom.
• Gevelrenovatie: scheuren of gaten in uw gevel kunnen opgelost worden door een gehele gevelrenovatie.
• Voegwerk herstellen: als de voegen poreus of versleten zijn, moeten de voegen vervangen worden. Hiermee voorkom je vocht en lekkages.
• Impregneren: door een waterafstotende laag aan te brengen, wordt de gevel en uw woning beschermd tegen vocht.

In Nederland hebben wij 10 goede gevelspecialisten gevonden. De specialisten in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.2. Welke gevelspecialist u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de gevelrenovatie of gevelreiniging. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende gevelspecialisten. Zo kunt u eenvoudig de gevelspecialisten vergelijken en de specialist kiezen die bij u past.
Lees meer...
Alle diensten (351)
Gevelreiniging (178)
Voegwerk herstellen (326)
Gevelrenovatie (288)
Gevel impregneren (162)
Overige gevelrenovatie of -reiniging (204)
Tip! Prijzen van 4 gevelspecialisten vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste gevelspecialisten aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Voegersbedrijf R. Fischer.jpg3
10. Voegersbedrijf R. Fischer
Gratis kennismakingsgesprek
Reageert snel
8,7 (2)

Gevelrenovatie

Gevelrenovatie is een onderschat onderdeel van het onderhoud aan je huis. Regelmatig zie je langs de straat volledige gevels en wanden die vervallen zijn. Eigenlijk is dit een doodzonde voor zo een gebouw waarbij gevelrenovatie echt een makkelijke uitkomst kan bieden.

Wanneer is het tijd voor gevelrenovatie?

• Ik wil dat mijn vuile gevel schoon wordt.
• Ik wil dat mijn gevel technisch verbeterd wordt.
• Ik wil dat mijn gevel beschermd blijft.

Gevelrenovatie is de oplossing voor gevels die in slechte staat verkeren. Vaak gaat het om gevels die vervuild zijn en waarvan het voegwerk in slechte staat is.

Torbo-Stralen
Gevelreiniging wordt door ons met oog voor detail uitgevoerd. Wij voeren reinigingswerken uit met het TORBO® rotatiewervelsysteem.

Het TORBO® rotatiewervelsysteem is een lagedruk straalsysteem dat lucht, water en een op de ondergrond afgestemd straalmedium combineert. Doordat de dosering van alle drie de componenten door elektronische regelsystemen zeer nauwkeuring kan worden ingesteld, is het mogelijk om vrijwel elke ondergrond te reinigen. Het TORBO® rotatiewervelsysteem kan toegepast worden voor o.a. reiniging van natuursteen, baksteenmetselwerk en minerale pleisterwerken. Het verwijderen van verf is echter niet mogelijk.

Impregneren
Er bestaat nog steeds veel onduidelijkheid over deze beschermende behandeling. Ook wordt wel gesproken over hydrofoberen. Dat wil dan zeggen dat een waterafwijzende behandeling wordt bedoeld. Willen we volledig zijn dan spreken we over: impregneren met een hydrofoberend product. Het is een specialistische behandeling die niet zomaar met louter goede bedoelingen kan worden uitgevoerd. Kennis van de te behandelen ondergrond en middelen is een vereiste. Niet elk middel is geschikt voor elke ondergrond. Een proefbehandeling van het desbetreffende steentype geeft voor applicateur en opdrachtgever meer duidelijkheid.

Uitvoering
Indien tot impregneren wordt besloten dan dient het totale oppervlak van het metselwerk te worden behandeld. Op gemiddeld metselwerk moet, ongeacht maat of type product, rekening worden gehouden met een verbruik van circa 1 tot 1,5 l/m² .
Anti-bekladdingslagen worden veelal over een beperkte hoogte opgezet. Uitvoering van deze werkzaamheden dient door een erkend bedrijf te geschieden, volgens voorschrift van de producent/leverancier van het middel en onder schriftelijke garantie. Behandeling met een impregneermiddel, voor zover het een dampremmende werking heeft.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Barnar 145, Emmen
2 beoordelingen
41 jaar in bedrijf
Tip! Prijzen van 4 gevelspecialisten vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste gevelspecialisten aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Gevelspecialist voor
Trustoo score

Uitgevoerde opdrachten van gevelspecialisten uit jouw buurt
Bekijk recente opdrachten uitgevoerd door de beste gevelspecialisten

Hoe het werkt

Op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor jouw opdracht? Bij Trustoo hebben we alle informatie al voor je op een rijtje gezet. Vraag gratis en vrijblijvend voorstellen van bedrijven in jouw regio.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Wij verzamelen de informatie van alle bedrijven die actief zijn in jouw regio. Op basis van de objectieve score laten we de 20% beste bedrijven zien. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welk bedrijf jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Met enkele klikken geef je aan wat je precies zoekt. En je opdracht kan je als je wil in één keer naar meerdere partijen sturen (maximaal 4).
Je verstuurt deze opdracht veilig, direct en gratis naar de gekozen bedrijven.

Vergelijk prijzen en maak je keuze

Vergelijk prijzen en maak je keuze

De meeste partijen reageren binnen 24 uur. Op basis van de reacties kun je kiezen of er een voorstel bij zit waar je verder in gesprek wilt gaan.
Door te vergelijken krijg je niet alleen de beste bedrijven, maar ook de beste prijs (Trustoo vraagt géén commissie)

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

De lokale specialist van jouw keuze gaat voor je aan de slag.
Tevreden? We vragen je graag om een review zodat we ook zoekers die na jou komen weer het beste advies kunnen geven.

Wat kost een gevelspecialist?

Een gevelspecialist kost gemiddeld tussen de Een gevelspecialist mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een gevelspecialist kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

250
1500
3000
4500
Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbaar gevelrenovatie bedrijf?

Vind een betrouwbare en betaalbare gevelrenovatie bedrijven op basis van:

• Specialisme – zoals Gevelrenovatie in Nederland of Voegwerk herstellen.
• Ervaring – jaren werkervaring binnen gevelrenovatie.
• Reviews – wij hebben alle reviews die te vinden zijn per gevelrenovatie bedrijf verzameld.
• Vergelijk prijzen – eenvoudig prijsopgaven vergelijken van betrouwbare gevelrenovatie bedrijven in Nederland.
VERGELIJK HIER GEVELRENOVATIE BEDRIJVEN UIT Nederland!
Lees meer...

Wat kost gevelrenovatie?

Als uw gevel mettertijd beschadigd en vervuild is geraakt overweegt u wellicht om deze te laten renoveren. Maar wat kost gevelrenovatie eigenlijk? Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Deze factoren zijn veelal gerelateerd aan de mate van beschadiging en vervuiling. Hierbij wordt vaak een vierkante meter prijs gehanteerd door gevelspecialisten. Als u uw gevel laat renoveren moet u rekening houden met een bedrag dat tussen de € 20,- en € 60,- per m2 ligt.

Renovatie en reiniging
Laat u uw gevel alleen reinigen? Dan betaalt u vanzelfsprekend een lagere vierkante meter prijs dan bij renovatie. Daarbij kunt u ervoor kiezen om alleen uw buitenmuren te laten schoonmaken of om ze ook te laten impregneren. Hierdoor variëren de kosten die u voor gevelreiniging betaalt. Gemiddeld moet u denken aan een bedrag tussen de € 10,- en € 25,- per m2. De factoren die de kosten voor gevelrenovatie beïnvloeden zijn onder andere of u opnieuw uw gevel laat voegen. Andere keuzes zijn het laten schilderen of kaleien van uw gevel of spuitkurk laten aanbrengen.

Nieuwe gevelbekleding en isolatie
Als uw gevel ernstig beschadigd is, kan de gevelspecialist u adviseren om voor nieuwe gevelbekleding te kiezen. De kosten hiervoor liggen gemiddeld tussen de € 50,- en € 200,- per m2. Ook hierin zijn er verschillende beïnvloedende factoren die de uiteindelijke prijs bepalen. Voor welk soort gevelbekleding u kiest bijvoorbeeld. Veel mensen kiezen voor gevelbepleistering (crepi), maar ook hout en steenstrips zijn populair. Bij crepi kunt u er bovendien voor kiezen om uw gevel te laten isoleren.

Benieuwd wat gevelrenovatie u kost? Vraag dan 3 tot 4 offertes op bij gevelspecialisten bij u in de buurt.
Lees meer...

De beste gevelspecialist in Nederland?

Het vinden van de juiste gevelspecialist is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over gevelspecialisten voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste gevelspecialist is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 1.000 gevelspecialisten met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Gevelreiniging? Gevelrenovatie? Voegwerk?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd gevelspecialist?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle gevelspecialisten in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE GEVELSPECIALISTEN IN Nederland
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste gevelspecialisten per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de gevelspecialisten selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de gevelspecialist in Nederland gevonden dat bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 gevelspecialisten te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.
Lees meer...

Wat is gevelrenovatie?

Gevels vormen het aanzicht van uw woning of pand. Op den duur kunnen er beschadigingen aan uw gevel ontstaan. Op dat moment kunt u uw gevel laten renoveren, maar wat is gevelrenovatie? Hier zijn verschillende methodes voor. Het is afhankelijk van diverse factoren welke methode voor uw woning of pand het meest geschikt is. Is uw gevel bijvoorbeeld alleen vervuild maar niet beschadigd? Waarschijnlijk is het dan voldoende om uw gevel te laten reinigen. Een gevelspecialist vertelt u graag welke methode bij uw situatie past.

Renovatie en gevelisolatie
Is uw gevel zowel vervuild als licht beschadigd? Dan kan de gevelspecialist u aanraden om eerst uw buitenmuren te laten schoonmaken. Na de reiniging bestaat er vervolgens de keuze uit verschillende soorten gevelrenovatie. Denkt u dan aan opnieuw uw gevel laten voegen, spuitkurk laten aanbrengen of laten schilderen en kaleien. Soms zijn gevels echter dusdanig beschadigd, dat nieuwe gevelbekleding als enige optie overblijft. Hierbij heeft u de keuze uit materiaalsoorten als gevelbepleistering (crepi), hout of steenstrips. Bij gevelbepleistering kunt u er eveneens voor kiezen om gelijktijdig uw gevel te laten isoleren.

Gevelreiniging
Gevels raken in de loop der tijd vervuild door weersomstandigheden, mos, kalk, roet, schimmels en ga zo maar door. Wanneer uw gevel verder nog in prima staat is, kunt u kiezen voor gevelreiniging in Nederland. Ook hiervoor zijn verschillende methodes. Stoomreiniging bijvoorbeeld, maar ook nevelstralen of zandstralen. Hierna kunt u ervoor kiezen om uw gevel te laten impregneren. Daarmee is uw gevel jarenlang optimaal beschermd tegen vuil en aanslag.

Ook een gevelspecialist inschakelen? Vraag dan 3 tot 4 offertes op zodat u een goed vergelijk kunt maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Met het behalen van het VCA-certificaat laten bedrijven zien dat ze kennis en ervaring hebben op het gebied van veilig en gezond werken en dat het deskundige en betrouwbare opdrachtnemers zijn.
Lees meer...

.
Wat anderen zeggen over Trustoo