Vind een top 10 Beveiligingsbedrijf in Nederland
Brandbeveiliging

Selecteer het type beveiliging
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
succesvolle aanvragen
Brandbeveiliging

Beveiligingsbedrijven in Nederland

Sorteren op
Resultaat 1-10 van de beste beveiligingsbedrijven in Nederland. Het meest complete overzicht. Uw veiligheid staat voorop met de beste beveiligingsbedrijven in uw regio.

In Nederland kunt u beveiligingsbedrijven inhuren voor het beveiligen van uw evenement, bedrijf of winkel. De taken die de beveiliger uitvoert zijn divers en afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. Er is echter één primaire taak van de beveiliger: de veiligheid waarborgen. Beveiliging kan voor verschillende doeleinden ingezet worden.

• Beveiliging bij evenementen: beveiligers bij evenementen zoals festivals, concerten of sportevenementen hebben vaak meerdere functies. Evenementenbeveiliging gaat om toezicht houden en het herkennen en inschatten van gevaarlijke situaties.
• Beveiliging bij winkels: beveiligers bij winkels staan vaak bij de entree en uitgang en letten daarbij op verdachte omstandigheden en afwijkend gedrag van bezoekers. Winkelbeveiliging is er om winkeldiefstal tegen te gaan.
• Beveiliging van personen: persoonsbeveiliging gaat om de veiligheid van een persoon, vaak een VIP. Wanneer een persoon zich niet veilig voelt in bepaalde situaties, dan kan het inhuren van persoonsbeveiliging uitkomst bieden.
• Inbraakbeveiliging: de beveiliging van een woning of bedrijf tegen inbraken kan op verschillende manieren gebeuren. Denk daarbij aan objectbeveiliging, waarbij beveiligers het object (bedrijf of woning) bewaken, of aan het plaatsen van inbraak- en alarminstallaties.

In Nederland hebben wij 10 goede beveiligingsbedrijven gevonden. De beveiligingsbedrijven in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.2. Welk beveiligingsbedrijf u ook kiest, via Trustoo maakt u een goede keuze voor de beveiliging van uw evenement, winkel of woning. We kunnen u ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende beveiligingsbedrijven. Zo kunt u eenvoudig de beveiligingsbedrijven vergelijken en het beveiligingsbedrijf kiezen dat bij u past.
Lees meer...
Alle diensten (341)
Inbraakbeveiliging (202)
Brandbeveiliging (172)
Camerabeveiliging (152)
Overig alarmsysteem / -installatie (128)
Evenementenbeveiliging & Toegangscontrole (164)
Winkelbeveiliging (143)
Horecabeveiliging (148)
Object- of bedrijfsbeveiliging (259)
Persoonsbeveiliging (63)
Overige beveiliging & bewaking (148)
Tip! Prijzen van 4 beveiligingsbedrijven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste beveiligingsbedrijven aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Maximaal Security International.jpg
4. Maximaal Security International
Altijd de scherpste prijs
Reageert snel
9,3 (7)

Maximaal Security International.

Wij leveren personeel die interne trainingen volgen bij ons Hierbij zorgen wij er voor dat er zorgvuldig uitgezocht wordt welke medewerkers het beste passen bij de verlangens van uw onderneming. Iedereen heeft zijn kwaliteiten en wij leveren hoogwaardig kwaliteit.

Wij begrijpen dat onze beveiligers voor u onderneming het visite kaartje zijn en daarom leveren wij medewerkers met een lach en een correcte uitstraling.

Onze medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en hebben trainingen voldaan.

Onze medewerkers beschikken altijd over de juiste diploma's en certificaten dit wordt nauwkeurig in de gaten gehouden.

INTERNE TRAINING.
✓ Agressietrainingen
✓ Bedrijfshulpverlening
✓ Crisismanagement
✓ BHV/EHBO trainingen
✓ Risicomanagement
✓ Security trainingen
✓ Veiligheidsadvies

✓ND 5894.

Maximaal Security InternationalVERGUNNING MINISTERIE VAN JUSTITIE ONDER ND 5894

In de particuliere beveiligingsbranche is het bezit van een ND nummer een must. Maximaal Security International is in het bezit van een ND nummer. De Instantie Justis beoordeelt de aanvragen en screent de leidinggevenden. Als bedrijven zich niet aan de regels houden, kan Justis een sanctie opleggen. Daarnaast beoordeelt Justis of de uniformen van beveiligers aan de normen voldoen. Tevens dient elke beveiliger in het bezit te zijn van een beveiligingspas ( De grijze pas) die aantoont dat de beambte geschoold en gescreend is door de desbetreffende instanties en dus goedgekeurd om te mogen werken in de beveiligingsbranche.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
van Bokhoven security & service.jpg51
5. van Bokhoven security & service
Altijd de scherpste prijs
Reageert snel
9,2 (10)

Van Bokhoven Security & Service is een beveiligingsbedrijf dat gespecialiseerd is in de zorg beveiliging. Wij zijn bekend van het tv programma de Barometer.

Met ons nieuwe concept, kunnen wij beveiligers leveren op maat gericht op zorg en veiligheid. Deze vorm van beveiliging noemen wij Safety Care Assistance en hiermee dekt het gelijk de lading.

Onze Safety Care Assistence zijn gediplomeerde beveiligers, die een door ons ontwikkelde opleiding hebben gevolgd om te werken in de zorg. Hierdoor hebben wij een uniek product om de veiligheid te waarborgen binnen een breed spectrum van de zorg.

Door 1 op 1 begeleiding te geven van de op dat moment agressieve cliënt, proberen we de rust en het gevoel van veiligheid weer terug op de afdeling te brengen. Het ziekteverzuim zal hierdoor dalen en dat levert op jaarbasis een flinke besparing.

Het flexibele karakter van deze dienst, maakt het nog makkelijker om een tijdige oplossing te bieden voor deze problemen.

Met onze surveillancediensten, bezoekersregistratie en collectieve beveiliging van openbare ruimtes en evenementen willen wij zorgen voor een veiliger Nederland.

Mensen en bezoekers van openbare ruimtes voelen zich zo prettiger en meer op hun gemak. Bovendien beperken wij met onze beveiliging ook het aantal incidenten.

Wij bieden beveiligingswerk op maat aan. Dit houdt in dat uw vraag altijd wordt beantwoord met een passend aanbod. Onze medewerkers kunnen snel schakelen en zijn erg flexibel. Ook beschikken ze over een ruime ervaring binnen het vakgebied. Veel van onze medewerkers zijn gespecialiseerd in een bepaalde tak van de beveiliging: zorgbeveiliging, evenementenbeveiliging of bouwbeveiliging.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Mobiwerk Beveiliging B.V..jpg
8. Mobiwerk Beveiliging B.V.
9,0 (15)

MobiWerk Beveiliging B.V. is een toegewijd en klantgericht bedrijf die met hun jaren lange ervaringen, samenwerkingen en inzet op zowel hele grote als kleine opdrachten het vertrouwen van vele opdrachtgevers heeft bewezen.

Vertrouwen, kwaliteit, vriendelijkheid, oprechtheid, integriteit, continuïteit, service en veiligheid zijn een aantal belangrijke kernpunten waar ons bedrijf voor staat, en zoals iedereen ons ook kent.

We zijn zeer sterk in het ad hoc leveren van top kwaliteit en inzet. Of het nu gaat om beveiliging, hospitality en servicemedewerkers.

Al onze mensen zijn vooraf goed geselecteerd en getraind, om op alle gebieden maximaal service en inzet te kunnen verlenen.

Iedereen is daarom ook minimaal MBO2, 3 en 4 afgerond als beveiliger, zijn allemaal in het bezit van een geldig EHBO/BHV , stop de bloeding + certificaat, etiketten en hospitality trainingscertificaat, en hebben allemaal de social security awareness training doorlopen.

Wij hebben ook de beveiliging opleidingstrajecten in huis voor mensen die graag beveiliger willen worden maar hier nog niet voor opgeleid zijn.

Ook leiden wij al meer dan 10 jaar bij ons buschauffeurs op voor vervoersbedrijven, zowel de zakelijke als particuliere markt, nemen ze bij ons in dienst of kunnen ze detacheren naar andere bedrijven. Dus ook voor groot rijbewijzen en logistiek vervoer kunt zit u bij ons aan het goede adres.

We bieden altijd maatwerk aan na gelang de wensen van onze opdrachtgevers, en geven hulp en advies waar dit gewenst is.

Een aantal diensten die we onder andere leveren zijn :
• Object Beveiliging
• Evenementen Beveiliging
• Bouwplaats Beveiliging
• Mobiele Surveillance
• Winkel Beveiliging
• Zorg en Psychiatrische Zorg Beveiliging
• Alarmopvolging
• Camera toezicht
• Veiligheidsadvies / veiligheidsplannen
• Hondenbewaking
• Hospitality en Service medewerkers
• Receptie ondersteuning
• Safety en Security Teams
• Biker Team Beveiliging
• Persoonsbeveiliging
• Nette Horeca Beveiliging (Hotels, Congressen, Business samenkomsten enz.)
• Logistieke ondersteuning in vervoer (zowel groot als klein vervoer)
• Verkeersregelaars
• EHBO Medical Support
• Crowd Control
• Coördinator Beveiliging
• Centralist Beveiliging
• Drone Beveiliging (Crowd Control)
• Stuurgroep en Veiligheidsadvies
• Enz.

Al onze beveiligers beschikken over 3 verschillende soorten tenues, waaruit iedere opdrachtgever kan kiezen welk tenue/uniform het beste binnen hun bedrijf of opdracht past.

De persoonlijke betrokkenheid van ons naar iedere opdrachtgever en beveiligingsmedewerkers maakt dan ook echt het grote verschil.

We ontzorgen u graag op alle gewenste vlakken, en verlenen u met alle liefde en aandacht de ondersteuning, hulp en inzet voor u en uw bedrijf.

Bent u opzoek naar een betrokken, vol enthousiast en service gericht beveiligingsbedrijf die jullie zouden kunnen ondersteunen in al jullie wensen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Met vriendelijke groet,

MobiWerk Beveiliging
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Relians Safety & Security.jpg53
9. Relians Safety & Security
Gratis eerste adviesgesprek
Reageert snel
8,9 (7)

"Intensief beveiligd met persoonlijk maatwerk".

Relians Safety & Security is een erkend vergund beveiligingsbedrijf door het Ministerie van Justitie en Veiligheid onder het nummer: ND 5252.

- Relians Safety & Security garanties:

1. Persoonlijk contact met een vast contact persoon.
2. Intensief maatwerk bij u op locatie.
3. Ervaren en getrainde beveiligers.
4. Uw eigen gratis klantenportaal met daarin uw rapportages en feedback.
5. Gratis initieel adviesgesprek voor uw locatie.
6. Geen ellendige langdurige vaste contracten.
7. Lokaal actief.
8. Uw locatie intensief beveiligd met persoonlijk maatwerk.
9. Integrale aanpak in combinatie met techniek.
10. Nazorg & hulp bij het herstellen van het veiligheidsgevoel na een incident of inbraak.

- Hoe wij met trots onderscheiden.

Wij waarborgen veiligheid door middel van een persoonsgerichte beveiligingsaanpak met maatwerk. Wij komen altijd gratis bij u op locatie voor een adviesgesprek. Op deze manier heeft u direct helder wat u nodig heeft. Doordat wij maatwerk leveren zijn wij geen prijsvechter, als u de goedkoopste oplossing adviseren wij graag onze vaste partners.

Een ander unieke manier hoe wij ons onderscheiden is door fysieke eisen te stellen aan ons personeel. Voor diverse functies moeten ons personeel voldoen aan onze fit test: 2km hardlopen in 12 minuten, 30 pushups en 30 sit-ups. Deze fitheidseis is uniek is in onze branche. Daarnaast moeten onze beveiligers een volledige opleiding hebben. Zo heeft elke beveiliger die bij ons actief is, minimaal 5 jaar ervaring, communicatief vaardig met BHV & EHBO. Zeker als het gaat om onze incidenten beveiligers, een uniek concept!

- Hechte samenwerkingen met keten-partners

Mededoor hechte samenwerkingen zijn wij bij diverse partijen "preferred partner" Samen met onze partners kunnen wij maatwerk bieden en u volledig ontzorgen op uw locatie. Denk aan: Tijdelijke camerabewaking, permante beveiligingsoplossingen (Alarm, Cameras & BMC installatie), veiligheidstrainingen, hekwerk levering met spoed tot schoonmaak, verkeersregelaar, brandwachten en contact met de politie.

Kortom, alles wat u nodig heeft voor een intensieve beveiliging met persoonlijk maatwerk!

Diensten uitgelicht:
- Alarmopvolgingspakket Inclusief sleutelbeheer.
- Collectieve beveiliging (buurt preventie & toezicht)
- Terrein bewaking, Bouwbeveiliging
- Spoed opschaling & ondersteuning bij evenementen.
- Incidenten preventie.
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Tip! Prijzen van 4 beveiligingsbedrijven vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste beveiligingsbedrijven aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Soort beveiliging
Particulier of zakelijk
Trustoo score
Keurmerken

Uitgevoerde opdrachten van beveiligingsbedrijven uit jouw buurt
Bekijk recente opdrachten uitgevoerd door de beste beveiligingsbedrijven

Hoe het werkt

Op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor jouw opdracht? Bij Trustoo hebben we alle informatie al voor je op een rijtje gezet. Vraag gratis en vrijblijvend voorstellen van bedrijven in jouw regio.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Wij verzamelen de informatie van alle bedrijven die actief zijn in jouw regio. Op basis van de objectieve score laten we de 20% beste bedrijven zien. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welk bedrijf jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Met enkele klikken geef je aan wat je precies zoekt. En je opdracht kan je als je wil in één keer naar meerdere partijen sturen (maximaal 4).
Je verstuurt deze opdracht veilig, direct en gratis naar de gekozen bedrijven.

Vergelijk prijzen en maak je keuze

Vergelijk prijzen en maak je keuze

De meeste partijen reageren binnen 24 uur. Op basis van de reacties kun je kiezen of er een voorstel bij zit waar je verder in gesprek wilt gaan.
Door te vergelijken krijg je niet alleen de beste bedrijven, maar ook de beste prijs (Trustoo vraagt géén commissie)

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

De lokale specialist van jouw keuze gaat voor je aan de slag.
Tevreden? We vragen je graag om een review zodat we ook zoekers die na jou komen weer het beste advies kunnen geven.

Wat kost een beveiligingsbedrijf?

Een beveiligingsbedrijf kost per uur tussen de Een beveiligingsbedrijf mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een beveiligingsbedrijf kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

25
35
50
60
Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbaar beveiligingsbedrijf?

Vind een betrouwbaar en betaalbaar beveiligingsbedrijf op basis van:

• Specialisme – zoals Inbraakbeveiliging in Nederland of Brandbeveiliging.
• Ervaring – jaren werkervaring binnen beveiliging.
• Reviews – wij hebben alle reviews die te vinden zijn per beveiligingsbedrijf verzameld.
• Vergelijk prijzen – eenvoudig prijsopgaven vergelijken van betrouwbare beveiligingsbedrijven in Nederland.
VERGELIJK HIER BEVEILIGINGSBEDRIJVEN UIT Nederland!
Lees meer...

Wat kost beveiliging in Nederland?

Stel, u wilt uw pand, evenement of waardevolle object van optimale beveiliging voorzien. U zult zich dan ongetwijfeld oriënteren op de diverse beveiligingsmogelijkheden. Daarnaast rijst hierbij de vraag: wat kost beveiliging eigenlijk? Dit is afhankelijk van een aantal factoren. Zo is er allereerst de vraag welke vorm van beveiliging geschikt is voor uw specifieke situatie en uiteraard welke vorm uw voorkeur heeft. Kiest u bijvoorbeeld voor beveiliging door een of meerdere beveiligers in te schakelen, een alarm- of camerasysteem voor inbraakbeveiliging of een combinatie van beide?

INSCHAKELEN VAN BEVEILIGERS
Wilt u een object laten beveiligen of mobiel bijvoorbeeld laten surveilleren dan schakelt u een of meerdere beveiligers in. Gemiddeld liggen de kosten voor een beveiliger tussen de € 45,- en € 50,- per uur. Daarnaast is het eveneens gebruikelijk dat beveiligingsbedrijven een opdrachttarief hanteren. Deze prijzen variëren op basis van de opdrachtinhoud. Zo betaalt u voor persoonsbeveiliging doorgaans meer dan voor objectbeveiliging. Verder kunt u een beveiliger inschakelen voor receptiediensten, evenementenbeveiliging, winkelbeveiliging en ga zo maar door.

INBRAAKBEVEILIGING EN PREVENTIEMIDDELEN
Om inbrekers geen kans te geven kiezen zowel bedrijven als particulieren voor diverse inbraakbeveiligingsmogelijkheden. De kosten voor het inbraakbestendig maken van uw woning of bedrijfspand variëren uiteraard. De gemiddelde kosten liggen op ongeveer € 1500,-. Daarbij heeft u de keuze uit diverse pakketten die u al naar gelang uw situatie kunt uitbreiden. Denkt u dan aan alarmsystemen met raam- en deurbeveiliging bijvoorbeeld, of een combinatie met camerabewaking. Wij raden u aan om altijd 3 tot 4 offertes op te vragen alvorens tot aanschaf over te gaan.
Lees meer...

Het beste beveiligingsbedrijf in Nederland?

Het vinden van het juiste beveiligingsbedrijf is een persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over beveiligingsbedrijven voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste beveiliging biedt voor uw wensen en in uw regio.

Er zijn in Nederland zo’n 2.000 beveiligingsbedrijven met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Alarmsystemen? Evenementenbeveiliging? Horecabeveiliging?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle beveiligers in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE BEVEILIGINGSBEDRIJVEN IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste beveiligingsbedrijven per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de beveiligingsbedrijven selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u het beveiligingsbedrijf gevonden dat aan uw wensen voldoet? Vraag dan een prijsopgave aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 beveiligingsbedrijven te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen kunt maken.
Lees meer...

Welke soorten beveiliging zijn er?

Het inschakelen van professionele beveiliging is nodig in verschillende situaties. Maar welke soorten beveiliging zijn er? Er zijn veel verschillende beveiligingsvormen, waaronder objectbeveiliging, persoonsbeveiliging, evenementbeveiliging, informatiebeveiliging en ga zo maar door. Het is afhankelijk van de soort benodigde beveiliging welke maatregelen het beste zijn. Daar komt bij, dat ook bewaking deel uit maakt van de beveiligingstaken. Waar in de ene situatie beveiliging in de vorm van een beveiliger wenselijk is, is dat in de andere situatie door middel van alarminstallaties. Kortom, er zijn verschillende beveiligingssoorten die elk hun eigen maatregelen behoeven.

VERSCHILLENDE SOORTEN BEVEILIGING EN BEWAKING
Een voorbeeld van een beveiligingsvorm is het inschakelen van beveiligers. Zij zien er namens hun opdrachtgever op toe dat de wetten en regels nageleefd worden. Zij hebben als voornaamste taken het houden van toezicht en het signaleren als zich een afwijkende situatie of gebeurtenis voordoet. Bijvoorbeeld in het geval van bedrijfsbeveiliging, wanneer zich er tijdens de openings- en sluitingsronde een afwijking voordoet. Daarnaast worden beveiligers ook vaak ingezet tijdens diverse evenementen. Daarbij zijn zij niet alleen de toezichthouders maar hebben ze ook een signaleringsfunctie. Een voorbeeld hiervan is de EHBO informeren zodra iemand onwel wordt.

BEVEILIGING DOOR MIDDEL VAN ALARMINSTALLATIES
Een andere, veelgebruikte beveiligingssoort is beveiliging door middel van een alarminstallatie. Deze soort is geschikt voor onder meer inbraakwering. Hierbij wordt ook regelmatig gekozen voor een camerabeveiligingssysteem. De mogelijkheden hierin zijn zeer veelzijdig en innovatieve ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Wilt u ook de meest optimale beveiliging? Vraag dan in ieder geval 4 prijsopgaven op zodat u een goede vergelijking kunt maken.
Lees meer...

Wat doet een beveiliger?

Als u uw bedrijf, een persoon, een evenement of een object wilt beveiligen in Nederland schakelt u een beveiliger of beveiligingsbedrijf in. Maar wat doet een beveiliger precies? Beveiligers hebben diverse taken. De taken die hij of zij uitvoert zijn afhankelijk van zowel de functie als de specifieke accenten die de beveiligingstaak vereisen. Samengevat is er echter één primaire taak van beveiligers: de veiligheid waarborgen. Dit gebeurt onder meer door toezicht te houden, door de rol van gastheer of -dame op zich te nemen en door te signaleren.

TOEZICHT HOUDEN
Het grootste deel van de tijd houdt een beveiliger zich bezig met toezicht houden. Dit doet hij of zij op bedrijfslocaties bijvoorbeeld, voor personen, maar ook bij evenementen en in de omgeving van waardevolle objecten. Bij evenementen zorgen beveiligers ervoor dat deze in goede banen geleid worden. Daarnaast voorkomen ze opstootjes en verlenen ze assistentie. Tegelijkertijd nemen ze de rol van gastheer of -dame op zich. Een belangrijke verantwoordelijkheid van beveiligers is hierbij het creëren van een algeheel gevoel van veiligheid. Zo houden ze de situatie niet alleen in de gaten maar staan ze ook regelmatig personen te woord.

SIGNALEREN
Behalve toezicht houden hebben beveiligers ook een signaleringstaak. Zodra er iets gebeurt signaleert een beveiliger richting de betrokken partijen. Richting de EHBO bijvoorbeeld wanneer een festivalbezoeker onwel wordt. Daarna neemt de EHBO de zorg over. Ook wanneer beveiligers op bedrijfslocaties hun functie uitoefenen hebben zij een signaleringstaak. Een voorbeeld hiervan is tijdens de open- en sluitronde. Beveiligers signaleren dan situaties die niet in orde zijn.

Heeft u ook een beveiliger of beveiligingsbedrijf nodig? Vraag dan 4 prijsopgaven op en kies het beveiligingsbedrijf in Nederland die het beste past bij uw beveiligingswensen.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
Bedrijfsbeveiligingsdienst

Beveiligingsdiensten met het BD nummer werken uitsluitend ter beveiliging van het eigen bedrijf. Zij werken niet voor externe klanten.
Lees meer...

Particulier Onderzoeks- en Recherchebureau

Een Particulier Onderzoeks- en Recherchebureau verricht met recherchewerkzaamheden voor particulieren en ondernemingen.
Lees meer...

Federatie Veilig Nederland

Ondernemersvereniging Federatie Veilig Nederland is de belangenbehartiger voor de technische (brand)veiligheid in Nederland. Federatie Veilig Nederland is de erkende autoriteit op het gebied van veiligheid en de toepassing van technologie door het door ontwikkelen van een kenniscentrum voor leden en derden.
Lees meer...

Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven

Met ruim 600 aangesloten beveiligingsbedrijven is de VEB één van de belangrijkste brancheorganisaties binnen de beveiligingssector. We behartigen de belangen van onze beveiligingsinstallateurs, particuliere beveiligingsorganisaties (PBO) & meldkamers (PAC).
Lees meer...

.
Wat anderen zeggen over Trustoo