Vind een top 10 Badkamer installateur in Nederland
Complete badkamerrenovatie

Selecteer de dienst die je nodig hebt
Plaats
usp+1
BETROUWBAREen geverifieerde bedrijven
usp+1
VERGELIJK PRIJZENontvang gratis prijsopgaven
usp_3
succesvolle aanvragen
Complete badkamerrenovatie

Badkamer installateurs in Nederland

Sorteren op
Resultaat 1-10 van de beste badkamer installateurs in Nederland. Het meest complete overzicht. Kom er samen uit met de beste badkamer installateurs in jouw regio.

In Nederland kun je bij een badkamer installateur terecht als je een vakman voor nieuwbouw, verbouwing of renovaties nodig hebt. Badkamer installateurs zijn specialist in het vak en helpen je bij maatwerk in huis of op de werkvloer. De opties waarbij je een badkamer installateur in Nederland kunt inzetten zijn eindeloos. Een badkamer installateur in Nederland kan je bijvoorbeeld helpen bij:

• Nieuwbouw, verbouwing of renovaties voor badkamers
• Het plaatsen van sanitair en meubilair
• Het verwijderen van tegels en / of betegelen
• Leidingwerk voor de badkamer

In Nederland hebben wij 10 goede badkamer installateurs gevonden. De badkamer installateurs in Nederland hebben een gemiddelde Trustoo-score van een 9.2. Welke badkamer installateur je ook kiest, via Trustoo maak je een goede keuze voor de badkamer installateur. We kunnen je ook helpen door direct prijsopgaven aan te vragen bij verschillende badkamer installateurs. Zo kun je eenvoudig de badkamer installateurs vergelijken en de badkamer installateur kiezen die bij je past.
Lees meer...
Alle diensten (570)
Complete badkamerrenovatie (503)
Nieuwe badkamer plaatsen (496)
Tegelwerk (306)
Sanitair / meubilair plaatsen (387)
Leidingen aanleggen (215)
Andere werkzaamheden (544)
TNS Lansdaal .jpg5
3. TNS Lansdaal
Partner Plieger 2w levertijd
Reageert snel
9,0 (4)


Wie is TNS Lansdaal tegelwerken en sanitair.
TNS Lansdaal Tegelwerk en Sanitair is uw totaal oplossingen voor Renovatie en verbouwing van uw badkamer of toilet. Nieuwe Tegelvloer buiten of binnen, of je nu je achterwand van de keuken opnieuw wil laten Betegelen,. Wij brengen uw dromen tot leven. TNS Lansdaal is een samenwerking met Plieger Zaltbommel aan gegaan.

TNS Lansdaal heeft een samenwerking met Plieger gevestigd in Zaltbommel. Plieger is de sanitair expert sinds 1918. Ze leveren sanitair van alle merken. Plieger heeft ook een eigen collectie die bekend staat als pure kwaliteit en degelijkheid. Plieger levert ook tegels, alleen van A kwaliteit. In de showroom van Plieger zijn allerlei opstellingen te zien van verschillende samenstellingen van sanitair en tegelwerk.

Hoe gaat het in zijn werk!

Je maakt een afspraak met TNS om je wensen kenbaar te maken. Wij zullen je dan adviseren zover mogelijk, en de badkamer inmeten.

De plannen worden daarna met Plieger doorgenomen, en Plieger zal dan contact met je opnemen om een afspraak in te plannen in de showroom in Zaltbommel. Daar zullen ze je budget bespreken en je enkele ideeën laten zien binnen jouw budget. Nadat je wensen ingevuld zijn en je droom badkamer samengesteld is zal er een 3D tekening en een offerte gemaakt worden. Als ik dan de tekening en offerte binnen heb gekregen, maak ik een afspraak met je om de tekening en offerte door te nemen en zo nodig aanpassingen door te voeren. Ben je nieuwsgierig geworden!! Neem dan contact
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
president kennedystraat 31, Hedel
4 beoordelingen
1 jaar in bedrijf
Tip! Prijzen van 4 badkamer installateurs vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste badkamer installateurs aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Kamp Bouwbedrijf BV.jpg9
9. Kamp Bouwbedrijf BV
9,3 (43)

Familiebedrijf 5e generatie
Een begrip in Heerhugowaard en omstreken. Dat is niet zo verwonderlijk, wanneer je al bijna 150 jaar aan de weg timmert.

'Op 10 januari 1872 besluit Bernardus Kamp een timmermansbedrijfje te starten, daar de koeien op stal te weinig opbrengsten geven voor het onderhoud van zijn gezin. Deze noodzakelijke stap zal 4 generaties later een belangrijke strategische stap blijken tot de vorming van het huidige bouwbedrijf.

De 2e generatie, Jan Kamp, besluit in de avonduren verzekeringen te verkopen. Inmiddels staan er ook een paar machines in de werkplaats.

De 3e generatie, Leo Kamp, neemt het roer over omstreeks 1948. Beide bronnen van inkomsten, het aannemersbedrijf en het verzekeringskantoor worden verder uitgebreid.

De 4e generatie, Co en Louis Kamp de beide broers nemen in 1978 de directie over van het bouwbedrijf. Beiden spelen een grote groei en ontwikkeling van het bouwbedrijf. Nieuwe markten worden aangeboord, zoals de doe-'t-zelf winkel, in mindere tijden van de bouw. De groei van een kleine winkel naar een bouwmarkt, overname van een CV-Loodgietersbedrijf, en het opstarten van eigen ontwikkeling projecten.

In 2020 heeft de 5e generatie het roer overgenomen, René Kamp en Isabel Kamp nemen als familie het stokje over. Uitdagende tijden breken aan, Coronavirus en de druk op de bouw. Met een frisse wind worden er nieuwe marken aangeboord en leuke opdrachten binnengehaald.'
...

Gratis en vrijblijvendGratis en vrijblijvend
Middenweg 275, Heerhugowaard
43 beoordelingen
44 jaar in bedrijf
Tip! Prijzen van 4 badkamer installateurs vergelijken
Vergelijk en bespaar door 4 prijsopgaven van de beste badkamer installateurs aan te vragen
Tip! 4 prijsopgaven vergelijken
Filters
Sorteren op
Badkamer-installateur voor
Trustoo score
Keurmerken

Uitgevoerde opdrachten van badkamer installateurs uit jouw buurt
Bekijk recente opdrachten uitgevoerd door de beste badkamer installateurs

Hoe het werkt

Op zoek naar het meest geschikte bedrijf voor jouw opdracht? Bij Trustoo hebben we alle informatie al voor je op een rijtje gezet. Vraag gratis en vrijblijvend voorstellen van bedrijven in jouw regio.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Wij verzamelen de informatie van alle bedrijven die actief zijn in jouw regio. Op basis van de objectieve score laten we de 20% beste bedrijven zien. Filter op het juiste specialisme en kies zelf welk bedrijf jou het meeste aanspreekt.

Bekijk de beste bedrijven in je buurt

Beschrijf je opdracht

Met enkele klikken geef je aan wat je precies zoekt. En je opdracht kan je als je wil in één keer naar meerdere partijen sturen (maximaal 4).
Je verstuurt deze opdracht veilig, direct en gratis naar de gekozen bedrijven.

Vergelijk prijzen en maak je keuze

Vergelijk prijzen en maak je keuze

De meeste partijen reageren binnen 24 uur. Op basis van de reacties kun je kiezen of er een voorstel bij zit waar je verder in gesprek wilt gaan.
Door te vergelijken krijg je niet alleen de beste bedrijven, maar ook de beste prijs (Trustoo vraagt géén commissie)

Laat de opdracht uitvoeren

Laat de opdracht uitvoeren

De lokale specialist van jouw keuze gaat voor je aan de slag.
Tevreden? We vragen je graag om een review zodat we ook zoekers die na jou komen weer het beste advies kunnen geven.

Wat kost een badkamer installateur?

Een badkamer installateur kost gemiddeld tussen de 5000,- en8000,- Een badkamer installateur mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een badkamer installateur kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

3000
5000
8000
10000
Veelgestelde vragen

Hoe kies ik een betrouwbare badkamer specialist?

Vind een betrouwbare en betaalbare badkamer specialist op basis van:

• Specialisme – zoals Complete badkamerrenovatie in Nederland of Nieuwe badkamer plaatsen.
• Ervaring – jaren werkervaring binnen badkamerrenovatie en nieuwe badkamers.
• Reviews – wij hebben alle reviews die te vinden zijn per badkamer specialist verzameld.
• Vergelijk prijzen – eenvoudig prijsopgaven vergelijken van badkamer specialisten in Nederland.
VERGELIJK HIER BADKAMER SPECIALIST UIT Nederland!
Lees meer...

Wat kost een nieuwe badkamer?

Wil je een eigentijdse badkamer in je nieuwbouwwoning of je bestaande woning laten bouwen? Dan vraag je je ongetwijfeld af: wat kost een nieuwe badkamer precies? Dit is afhankelijk van verschillende factoren. Zo speelt uiteraard de grootte van je badkamerruimte een rol. Dit heeft gevolgen voor onder andere de kosten voor het tegelwerk en de installatiewerkzaamheden. Daarnaast is het ook op de kosten van invloed of je voor een luxe designbadkamer kiest of voor een basic badkamer. Gemiddeld moet je daardoor rekening houden met een bedrag dat tussen de € 5000,- en € 15000,- ligt.
Lees meer...

Grootte van de badkamer

De eerste, en vaak ook de voornaamste, factor die de kosten beïnvloedt is de grootte van je badkamer. Heb je een badkamer van 5 tot 9 vierkante meter? Dan wordt dit meestal een kleine tot middelgrote badkamer genoemd. De gemiddelde kosten hiervoor zijn ongeveer € 5000,- inclusief tegelwerk en de installatiewerkzaamheden. Bij badkamers van meer dan 9 vierkante meter spreekt men van een grote badkamerruimte. De kosten hiervoor beginnen vaak vanaf € 5000,- en nemen toe met het aantal vierkante meters.
Lees meer...

Badkamervoorzieningen

In een badkamerruimte, groot of klein, bevindt zich standaard een douche of bad en een wastafel of badkamermeubel. Hierin alleen al kun je keuzes maken die de totaalkosten beïnvloeden. Kies je bijvoorbeeld voor een luxe designdouche of -bad of hou je het eenvoudig? Bij grotere badkamers kan daarnaast voor een toilet worden gekozen, dubbele wastafels, een douche én een ligbad, vloerverwarming, enzovoorts. De keuzes die je hierin maakt bepalen ook de uiteindelijke installatiekosten.

Wil je ook een nieuwe badkamer? Vraag dan 3 tot 4 offertes op bij erkende badkamerinstallateurs zodat je een goed vergelijk kunt maken.
Lees meer...

Wat kost een badkamer verbouwen?

Kan jouw badkamer wel een grondige restyle gebruiken? Je bent dan vast benieuwd naar het antwoord op de vraag: wat kost een badkamer verbouwen? Gemiddeld liggen de kosten hiervoor tussen de € 3500,- en € 10000,-. Hoeveel de uiteindelijke badkamer renovatie jou kost, is afhankelijk van verschillende factoren. De grootte van jouw badkamerruimte is hierbij van invloed, maar daar blijft het niet bij. Kies je bijvoorbeeld voor (de toevoeging van) luxe designvoorzieningen of houd je het bij een eenvoudige verbouwing?
Lees meer...

Standaard badkamerruimte

De meeste badkamers bestaan standaard uit een douche en/of ligbad en een wastafel of badkamermeubel. Bij een badkamerverbouwing moet je dan rekening houden met een bedrag tussen de € 750,- en € 2000,- voor een doucherenovatie. De kosten voor een ligbadrenovatie liggen tussen de € 900,- en € 2900 en voor een wastafel of badkamermeubel tussen de € 500,- en € 1000,-. Bij de meeste badkamerverbouwingen komen hier de kosten voor vervangend tegelwerk bij.
Lees meer...

Installatiekosten

Vooral bij grotere badkamers kun je bij een verbouwing kiezen voor extra voorzieningen. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan de toevoeging van een toilet of een extra wastafel. Daarnaast kiezen sommige mensen voor de toevoeging van een whirlpool of vloerverwarming. Deze extra voorzieningen hebben vanzelfsprekend invloed op het totaalbedrag. Naast de kosten voor deze voorzieningen zelf, moet je ook rekening houden met de bijbehorende installatiekosten.

Benieuwd hoeveel het je kost om je badkamer helemaal naar eigen wens te verbouwen? We raden je aan om 3 tot 4 offertes op te vragen bij installateurs uit jouw buurt. Zo kun je een goed vergelijk maken.
Lees meer...

Wat kost een badkamerrenovatie?

Heb je voornemens om je badkamer te laten renoveren? Dan stel je jezelf vast de vraag: wat kost een badkamerrenovatie eigenlijk? De kosten die je hieraan kwijt bent zijn met name afhankelijk van je renovatiewensen. Wil je bijvoorbeeld je complete badkamer laten renoveren of alleen de douche of de wastafel? Voor een complete badkamerrenovatie moet je rekening houden met een bedrag tussen de € 3.500 en € 10.000. Daarbij is het van invloed of je kiest voor een basic, een gemiddelde of een luxe renovatie met eventuele extra opties.

BASIC, GEMIDDELDE OF LUXE RENOVATIE
Bij een basic renovatie van een badkamer die gemiddeld 9 m2 groot is, liggen de kosten doorgaans tussen de € 3.500 en € 5.000. Dan moet je denken aan het renoveren van de douche, de wastafel of het badkamermeubel, de vloeren, de wanden en het verleggen van leidingen. Bij een gemiddelde renovatie liggen de kosten meestal tussen de € 5.000 en €
7.500. Je kiest dan voor luxere uitvoeringen zoals een inloopdouche en meerdere wastafels. Ook toevoegingen van een ligbad en/of toilet en vloerverwarming behoren tot een gemiddelde renovatie. Bij een luxe renovatie ben je meestal minimaal € 10.000 kwijt.

EXTRA OPTIES
Als je kiest voor een luxe badkamerrenovatie, dan maak je doorgaans een keuze voor de allerbeste kwaliteit (materialen). Het budget speelt hierbij geen of een kleinere rol. Daar horen dan ook eventuele extra opties bij. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een spa of een douche in de vorm van een stoomcabine. De mogelijkheden qua extra opties zijn talrijk en je installateur of aannemer vertelt je er graag alles over. Vraag daarom 3 tot 4 offertes op om een goede vergelijking te kunnen maken.
Lees meer...
Keurmerken & Lidmaatschappen
BouwNu

Bouwnu.nl is een initiatief van Stichting Klantgericht Bouwen (SKB); een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Op basis van duizenden reviews en informatie over bedrijven helpt bouwnu.nl je bij het vinden van een goede aannemer voor je bouwproject. Daarnaast geeft bouwnu.nl antwoord op belangrijke vragen over bouwen en verbouwen zodat je goed voorbereid aan je project start.
Lees meer...

Afbouwkeur

Afbouwkeur is een stichting, die kennis, kwaliteit en service binnen de afbouwbranche op een hoog niveau wil houden. Met behulp van advies en scholing houden we het niveau van vakwerk op peil en werken we mee aan de optimalisering van de bedrijfsvoering. Bedrijven met ons keurmerk blijven hierdoor scherp en opdrachtgevers hebben de zekerheid van gedegen vakmanschap.
Lees meer...

Woningborg

Het certificaat van Woningborg N.V. biedt zekerheid. Zekerheid dat de woning vrijwel altijd wordt afgebouwd of de koper schadeloos wordt gesteld bij een faillissement van de ondernemer voor oplevering. Daarmee brengen de certificaten van Woningborg zekerheid bij de bouw of verbouw van een woning voor particuliere kopers en zakelijke opdrachtgevers van bijvoorbeeld huurwoningen, zorgappartementen of studentenunits.
Lees meer...

Bouwgarant

BouwGarant is het grootste keurmerk van de bouw in Nederland. Al 25 jaar doen wij er alles aan om u zekerheid te bieden als u gaat bouwen. De zekerheid van een goed bouwbedrijf, een degelijke klachtregeling en een sterk garantieproduct. Het BouwGarant-keurmerk biedt zekerheid bij uw nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het BouwGarant-keurmerk krijg je als bouwbedrijf dan ook niet zomaar.
Lees meer...

.
Wat anderen zeggen over Trustoo