de beste Mediators voor jou
Kies uit +700 top MediatorsKies uit +700 Mediators in Nederland
COVID-19: het contact met bedrijven en de prijsopgave via Trustoo kan online plaatsvinden, Lees meer

Mediators in Voorburg

3. Het Mediators Collectief | Petra Delhez
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
9,0
place
Werkgebied Voorburg

Zit je met een ruzie waar je niet uitkomt?
Heb je een conflict dat uit de hand dreigt te lopen?
Kost een onenigheid je veel te veel energie?
Als een goed gesprek met je buren niet meer helpt, wat dan?
Verlang je naar rust en wil je als buren weer verder kunnen?
Wil je zo goed mogelijk uit elkaar?
Wil je zelf meepraten over jouw toekomst en de beslissing daarover niet aan een rechter overlaten?
Wil je weten hoe je in gesprek kunt gaan met de overheid?
Wil je een conflict met de overheid snel oplossen?
Hulp nodig bij een vlotte en duurzame afwikkeling van een nalatenschap?
Verlang je naar innerlijke rust en wil je jouw familie weer kunnen omarmen?
Staat de ontwikkeling van uw organisatie onder druk door een conflict?
Wilt u als manager dit efficiënt en kosteneffectief oplossen?

Ik ben Petra Delhez en ik ben al ruim 13 jaar MfN-registermediator bij Sabobo Mediation & Coaching en partner bij Het Mediators Collectief. Ik help mensen die in een (beginnend) conflict zijn geraakt weer met elkaar in gesprek te gaan om tot blijvende oplossingen te komen. Belangrijk, want vaak kom je elkaar weer tegen. En dan kan je conflict maar beter opgelost zijn, zodat je samen weer verder kunt.
Als MfN-registermediator ben ik onpartijdig, heb ik geen oordeel en geef ik jullie de ruimte om je mening, emotie, frustratie en wanhoop te delen, waarbij ik geheimhouding waarborg. In deze vertrouwelijke gesprekken kunnen jullie dus vertellen wat je op je hart hebt.
Ik help jullie samen een oplossing te vinden. Zo eindig je niet bij de rechter waar een van tweeën altijd verliest. Met mediation win je allebei, omdat je de oplossing in eigen hand houdt.

place
Werkgebied Voorburg
grade22 beoordelingen
timelapse14 jaar in bedrijf
Online mediation: uw en onze veiligheid! via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
5. Floor Mediation
Premium partner van Trustoo
flash_on reageert snel
8,7
place
Werkgebied Voorburg

Mijn naam is Loes Floor.
Ik ben MfN register mediator en full certified ADR ( Family) Mediator, met specialisatie arbeidsmediation en familiemediation. Met de beschermde titel MfN register mediator voldoe ik aan de door de Stichting Kwaliteit Mediators (SKM) vastgestelde vakbekwaamheidseisen. Ik heb Rechten gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Daarnaast heb ik een een 3-jarige Post HBO-opleiding tot coach gevolgd bij Phoenix Opleidingen in Utrecht.
Werkervaring
Zowel als ondernemer, werkgever als werknemer heb ik jarenlange werkervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening en de non-profit sector. Als jurist arbeidsrecht heb ik veelvuldig werkgevers en werknemers bijgestaan, hen geadviseerd en zo nodig voor hen geprocedeerd. Tijdens mijn werk, maar ook onder invloed van mijn coach-opleiding, merkte ik dat de juridische wijze van conflictoplossing en communicatie zijn beperkingen kent.
Keuze voor mediation
Daarom besloot ik me te bekwamen in mediation. Waarom? Vaak worden conflicten al vrij snel uit handen gegeven aan een jurist, waardoor de conflicten meestal verergeren. Dat vind ik een gemiste kans. Mediation lost het gat op tussen het conflict zelf oplossen en het nemen van juridisch stappen. Een groot voordeel van mediation is, dat partijen bij mediation zelf de volledige regie behouden over het proces en de inhoud.
Daarnaast is er bij veel conflicten, naast de juridische aspecten, ook sprake van miscommunicatie, geschonden vertrouwen en verschillende verwachtingen. In mediation komen deze zaken op tafel. Vooral voor partijen die nog met elkaar te maken hebben, zoals ouders, buren, zakelijke partners, heeft dit een meerwaarde. Daar help ik mijn cliënten als mediator graag bij.

Bij mediation wordt geen enkele oplossing opgelegd. Mocht de mediation niet slagen, dan is de gang naar de rechter nog steeds een optie. Kortom, er is met mediation maar weinig te verliezen terwijl de slagingskans groot is.
Werk als mediator
Als arbeidsmediator sta ik u in alle denkbare arbeidsrechtelijke kwesties bij, zoals ziekte, ontslag, arbeidsvoorwaarden, een verstoorde arbeidsverhouding.
Als familiemediator help ik u met alle denkbare persoonlijke conflicten. Dit kunnen bijvoorbeeld familiegeschillen zijn, kwesties die rijzen terzake van een nalatenschap, mentor-en bewindvoerderschap.
Ik begeleid u bij de communicatie, het maken van goede afspraken, en het op schrift stellen daarvan.
Als zakelijk mediator ben ik u van dienst zijn in allerlei zakelijke geschillen, zoals huur, koop, burengeschillen, VvE.
Mijn brede interesse, passie en enthousiasme, goede onderhandelingsvaardigheden, ruime (levens) ervaring, gecombineerd met een sterk analytisch en empathisch vermogen, maken mij een uitstekende mediator.
Naast mijn werkzaamheden als mediator, verleen ik juridisch arbeidsrechtelijk advies, en ben ik werkzaam als coach.
Als mediator ben ik werkzaam in de omgeving van Den Haag, Haarlem, Amsterdam, Leiden, Bollenstreek, en Hoofddorp.

place
Werkgebied Voorburg
grade1 beoordeling
timelapse6 jaar in bedrijf
Gratis kennismakingsgesprek via logo_small.svg
checkGratis en vrijblijvend
6. Van den Bout lawyers
8,5
place
Oosteinde 237, Voorburg

VAN DEN BOUT advocaten, mediators & IE-gemachtigden is een onafhankelijk, deskundig en ervaren advocaten- en (register)mediationkantoor voor particulieren, ondernemingen en (overheids)instellingen, gevestigd te Voorburg-Leidschendam, Oosteinde 237, centraal gelegen in de regio Den Haag, Voorburg-Leidschendam, Leidschenveen, Ypenburg, Rijswijk, Delft en Wassenaar.
Het kantoor is werkzaam op nationale en internationale werkterreinen, gespecialiseerd in personen- & familierecht, (echt)scheidingsrecht, alimentatierecht, huwelijksvermogens-recht, erfrecht, arbeidsrecht en Intellectueel Eigendom. Ook is het kantoor gespecialiseerd op het terrein van mediation / bemiddeling als alternatieve geschillenoplossing op de gebieden (echt)scheiding, alimentatie, verdeling, huwelijksvermogensrecht, overig familierecht en arbeidsrecht. Verder is het kantoor gespecialiseerd werkzaam in vooral de Intellectueel Eigendom terreinen: kwekersrecht, merkrecht – modellenrecht, auteursrecht en handelsnaamrecht. Als Intellectueel Eigendom-gemachtigde wordt, nationaal, internationaal en Europees (EU), mede via een eigen mondiaal netwerk van externe advocaten en IE-gemachtigden, bijstand verleend voor depots, inschrijvingen, begeleiding, contracten, oppositie- en inbreukprocedures inzake kwekersrecht, merkrecht en modellenrecht.
Er wordt gestreefd naar persoonlijke, informele dienstverlening met hantering van redelijke tarieven, geregeld in voorkomende gevallen op maat gesneden tegen vaste prijsafspraken.
Ook worden diensten verricht op ‘pro deo’ basis / door de staat gefinancierde rechtshulp, waartoe op basis van ‘High Trust’ wordt samengewerkt met de Raad voor Rechtsbijstand.

placeOosteinde 237, 2271EG, Voorburg
grade2 beoordelingen
timelapse14 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
7. Reflexxie
8,4
place
Parkweg 7, Voorburg

Welkom bij Reflexxie
Wij bieden u psychologische zorg binnen de Basis-GGZ en Specialistische-GGZ

De Praktijk – Reflexxie
In onze praktijk worden individuele en groepsbehandelingen gegeven voor volwassenen vanaf 18 jaar. Wij werken voornamelijk vanuit een cognitief gedragstherapeutisch referentiekader en inzichtgevende psychotherapie. Tevens geven wij EMDR-behandelingen, IPT en schematherapie. Een vakkundig psychodiagnostiek onderzoek doen wij ook voor u. Wij onderzoeken ADHD, persoonlijkheid, intelligentie en doen screening naar dementie en cognitieve achteruitgang. Deze onderzoeken kunnen een onderdeel van uw behandeling zijn.
Wij werken volgens de richtlijnen van de beroepscode van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en zoals voorgeschreven is in de WGBO. Daarin staan alle vastgestelde rechten van cliënten opgesomd en de plichten van de behandelaren. Vanzelfsprekend zijn wij ook aangesloten bij beroepsverenigingen, waaronder de NVvP. Het Mentaal beter Netwerk heeft een klachtenreglement waar u gebruik van kunt maken. Dit is in de kwaliteitswaarborging van ons beroep zeer belangrijk.
Ons werkterrein betreft:
Depressie
Spanningsklachten en angsten
Psychosomatische klachten
Eetstoornissen
Slaapstoornissen
Persoonlijkheidsstoornissen
Trauma
Aan de volgende cliënten kunnen wij geen zorg bieden:
Cliënten die een opname nodig hebben. Wij bieden geen dagopvang of crisisopvang.
Cliënten met een langdurige psychiatrische behandelvoorgeschiedenis.
Cliënten met verslavingsproblematiek.
Cliënten met ernstige agressieproblematiek of delictgedrag. Dit verstoort de werkrelatie en daarmee de behandeling. Dit vraagt om expertise die wij niet in huis hebben.
Cliënten met een ernstige persoonlijkheidsstoornis.
Cliënten met een psychotische stoornis.
Cliënten met een IQ onder de 80.
Uw huisarts kan u doorverwijzen naar een instelling die u passende zorg kan bieden.

placeParkweg 7, 2271AD, Voorburg
grade10 beoordelingen
timelapse6 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
9. Harmoniq
8,0
place
Elzendreef 226, Voorburg

Communiceren doe je niet alleen
Als de ander je niet begrijpt, ligt dat dan echt alleen aan de ander? Het effect, de respons van je communicatie bepaalt of het goede communicatie is. Dit uitgangspunt veronderstelt dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen communicatie en tevens voor de respons.
Mijn naam is Monique de Roo (1973), oprichter van harmoniq, Master in NLP (Neurolinguistisch programmeren) en MfN register mediator.
Ik heb mijn eigen bedrijf harmoniq opgericht om met mijn missie ‘harmonie’ aan de slag te gaan.
Door de diverse opleidingen die ik heb gevolgd ben ik als mens gegroeid. De NLP training heeft me veel inzicht gegeven in de partronen die ik had ontwikkeld en ook in de overtuigingen die me belemmerde. Door hier mee aan de slag te gaan is er letterlijk enorm veel veranderd in mijn leven. Door de diepgang van de training ben ik in staat geweest om mijn gedrag te veranderen. Ik zie nu in dat het verleden mij heeft gemaakt zoals ik ben met alle positieve eigenschappen en capaciteiten. Het inzicht dat harmonie mijn missie is heeft mij gestimuleerd om mijn positieve eigenschappen in te zetten en harmoniq op te richten.
NLP als basis
De diverse trainingen en opleidingen (Management Development Programma, Coachend Leiding geven, Solution Selling, NLP Practitioner, NLP Master, MfN mediator) die ik de afgelopen jaren heb gevolgd hebben mij gestimuleerd om mijn wens om voor me zelf te beginnen uit te laten komen. NLP is voor mij hierin de basis omdat het je helpt om meer uit jezelf te halen. NLP geeft onder andere inzicht in de onbewuste overtuigingen die ons gedrag sturen en het geeft je mogelijkheden om deze te veranderen. Je zou kunnen zeggen dat je krijgt wat je communiceert. Je hier bewuster van zijn helpt je te groeien. Hier help ik je graag bij.
Mensenmens
Ruim 15 jaar heb ik ervaring in het salesvak. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de aansturing van mensen. Zowel in het bedrijfsleven in de aansturing van accountmanagers als in mijn privéleven in het coachen, trainen en begeleiden van meisjesvoetbalteams. Wat ik hierbij ontdekt heb, is dat met name anderen helpen ontwikkelen me positieve energie geeft. Begin 2014 heb ik mij aangemeld bij Stichting Vitalis en ben ik maatje van een lief meisje van 9 jaar. Op deze manier geef ik haar het steuntje in de rug dat ze nodig heeft en kan ik haar helpen in haar ontwikkeling.
Daarnaast zet ik mij als (Pro Deo) bemiddelaar bij Bureau Bemiddeling en Mediation in de regio voor diverse soorten bemiddelingen.

placeElzendreef 226, 2272EE, Voorburg
grade2 beoordelingen
timelapse5 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
10. Delissen Martens tax lawyers mediation
9,2
place
Werkgebied Voorburg

Transparant en betrokken
We doen ons werk graag goed. Liefst iedere dag beter. Daarom zijn we transparant over hoe wij volgens u acteren. Na het beëindigen van uw zaak kunt u onze dienstverlening evalueren. Door de resultaten live op onze website te publiceren, creëren we extra betrokkenheid: bij u als klant, maar ook onderling. Positieve feedback maakt dat we trots zijn op wat we voor u bereiken en dat versterkt de teamgeest: met elkaar en met onze cliënten. Van kritische reacties leren we, waardoor we ons serviceniveau nog verder kunnen verbeteren.
Flexibel en vitaal
Transparant zijn we ook in de innovatieve manier van kennis delen. Via weblogs, seminars en het gratis beschikbaar stellen van modellen. Door de introductie van Duurzaamwerken@DM functioneren we volledig flexibel en verloopt de samenwerking met u zeer efficiënt. Daarbij spelen we steeds meer een verbindende rol, waarin werkelijke interesse, persoonlijke aandacht en vertrouwen centraal staan. Om dat volledig te kunnen omarmen besteden we veel aandacht aan onze vitaliteit. Mentale en fysieke fitheid vinden wij belangrijk, zodat we u nog beter ter zijde kunnen staan.
10 jaar Delissen Martens
Op 1 juni 2018 bestond Delissen Martens 10 jaar. In een decennium groeiden twee kleine kantoren, na de fusie in 2008, tot een middelgroot kantoor met circa 60 medewerkers. Een kantoor waar innovatie, transparantie, samenwerking en vitaliteit centraal staan. Afgelopen lustrumjaar organiseerden we verschillende evenementen voor en met cliënten, medewerkers en partners.

place
Werkgebied Voorburg
grade733 beoordelingen
timelapse12 jaar in bedrijf
checkGratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Waarom via logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
  • Rechtstreeks contact

Wat kost een mediator?

Een mediator kost per uur tussen de 80,- en € 250,- Een mediator mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een mediator kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

80
120
170
250
Veelgestelde vragen

Wat doet een mediator?

WAT DOET EEN MEDIATOR?
Als u onverhoopt in een scheiding verwikkeld raakt of met een arbeidsconflict te maken krijgt kan een mediator u helpen, maar wat doet een mediator eigenlijk? Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars. Zij bieden begeleiding bij het oplossen van juridische problemen. Met andere woorden, een mediator is geen eenzijdige belangenhartiger. Integendeel. Een mediator is geheel onafhankelijk en neemt geen standpunt in zoals een advocaat dit bijvoorbeeld wel doet.

MEDIATOR: OPLOSSINGSGERICHTE ROL
Een mediator bemiddelt tussen mensen die bijvoorbeeld in scheiding liggen. Hij of zij helpt hen als zij een conflict met elkaar hebben. De rol van de mediator is hierbij vooral oplossingsgericht. De mediator brengt beide partijen weer met elkaar in gesprek. Door de gemeenschappelijke belangen in kaart te brengen en inzichtelijk te maken, wordt er zo door mediators een oplossing aangedragen. Door het een en ander juridisch correct te formuleren, worden oplossingen gevonden en kan het conflict tot een einde worden gebracht. Vaak biedt dit beide partijen gemoedsrust in een emotioneel heftige tijd.

DE MEDIATION-OVEREENKOMST
Voordat een mediator voor u aan de slag gaat moet er een zogeheten mediation-overeenkomst ondertekend worden door beide partijen. Verder worden zaken als vertrouwelijkheid en de vergoeding van de mediator in deze overeenkomst vastgelegd. Zo kunt u besluiten om elk de helft te betalen, maar ook is het mogelijk een andere verdeling overeen te komen. Wat in uw geval ook van toepassing is: het is altijd raadzaam om 3 of 4 offertes van mediators op te vragen. Zo maakt u een weloverwogen beslissing waar u beide achter staat.

Wat kost een mediator?

WAT KOST EEN MEDIATOR?
Een mediator kan u juridisch begeleiden als u te maken krijgt met een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. Denkt u dan aan een scheiding of een arbeidsconflict. Mediators zijn onafhankelijke en professionele bemiddelaars. Ze zijn volledig op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Juist daarom vertrouwen veel mensen bij een scheiding of arbeidsconflict op deze deskundige bemiddelaars. Maar wat kost een mediator eigenlijk? Vaak werkt een mediator met een uurtarief. Een mediator mag echter zelf de tarieven bepalen, waardoor de kosten kunnen variëren. Daarom is het goed om meerdere prijsopgaves te vergelijken.

ALLEBEI DE HELFT BETALEN
Naast het feit dat een mediator zelf zijn of haar tarieven mag bepalen, spelen ook uw specifieke wensen een rol bij de tariefhoogte. Doorgaans betaalt u ongeveer € 150,- per uur voor een mediator. Dit is exclusief BTW. In het geval van een scheiding worden de totale kosten vaak door beide partijen voor de helft betaald. Uiteraard is het ook mogelijk een andere verdeling overeen te komen. Als beide partijen hiermee akkoord gaan, wordt deze verdeling vastgelegd in een mediation-overeenkomst.

RAADZAAM OM MEERDERE OFFERTES OP TE VRAGEN
Zodra de verdeling van de mediation-kosten overeen is gekomen, is het afhankelijk van diverse factoren wat het uiteindelijke totaalbedrag zal zijn. Zo is het van invloed hoe vaak u een mediator raadpleegt en ook wat de duur van het aantal keren is dat u dit doet. Omdat het uurtarief van verschillende mediators kan verschillen, is het raadzaam om meerdere offertes op te vragen. Met 3 of 4 offertes kunt u samen een weloverwogen keuze maken voor een mediator.

Wat kost mediation?

WAT KOST MEDIATION?
Soms komen er gebeurtenissen op uw levenspad waarbij u heel goed mediation kunt gebruiken. Denkt u dan aan een scheiding bijvoorbeeld of een arbeidsconflict. In dergelijke situaties bent u waarschijnlijk emotioneel te veel betrokken om u te verdiepen in de juridische aspecten die hierbij komen kijken. Precies daarom schakelt u een mediator in. Deze onafhankelijke bemiddelaars zijn altijd op de hoogte van de meest recente juridische wet- en regelgeving. Maar wat kost mediation eigenlijk?

SPECIFIEKE WENSEN
Mediators mogen zelf hun tarieven bepalen dus de daadwerkelijke kosten die u moet betalen kunnen (behoorlijk) van elkaar verschillen. Doorgaans moet u rekening houden met een vergoeding van ongeveer € 150,- per uur (exclusief BTW). Daarnaast zijn ook uw specifieke wensen van invloed op de uiteindelijke tariefhoogte van de mediation. Hoeveel keer wilt u bijvoorbeeld uw mediator raadplegen en wat is de duur per raadplegingssessie? Deze specifieke wensen zijn van invloed op de hoogte van het tarief dat uw mediator hanteert.

VERDELING EN VERZEKERING
Bij een scheiding is het gebruikelijk dat beide partijen elk de helft van de mediatorkosten betalen. Ook is het mogelijk een afwijkende verdeling met elkaar af te stemmen. Dit legt u vast in een mediation-overeenkomst die u beide ondertekent. Bij een arbeidsconflict is het belangrijk om te controleren of u verzekerd bent. Als u daadwerkelijk een verzekering voor arbeidsconflicten hebt afgesloten namelijk, kan het zijn dat u helemaal niets hoef te betalen voor mediation. Alle reden om meerdere offertes op te vragen als u een mediator nodig hebt.

Wat kost een mediator bij scheiding?

WAT KOST EEN MEDIATOR BIJ SCHEIDING?
Wanneer u onverhoopt in een scheiding terechtkomt is het belangrijk om juridisch het een en ander goed af te stemmen. Een mediator helpt u daarbij. Hij of zij is geheel onafhankelijk en zal geen standpunt innemen zoals een advocaat dit bijvoorbeeld doet. In plaats daarvan weegt de mediator belangen van de betrokken partijen af en geeft daarbij aan wat juridisch redelijk en haalbaar is. Dat klinkt niet alleen positief, maar dat is het ook. Er wordt dan ook vaak de vraag gesteld: wat kost een mediator bij scheiding?

GEEN VASTGESTELDE KOSTEN
Er zijn geen vastgestelde kosten op het moment dat u een mediator inschakelt. Ten eerste verschillen de kosten per mediator omdat zij zelf hun tarief mogen bepalen. Daarnaast worden de daadwerkelijke kosten eveneens beïnvloed door uw specifieke wensen. Denkt u dan aan de duur en het aantal keren dat u een beroep doet op uw mediator. Doorgaans kost een mediator u ongeveer € 150,- per uur (exclusief BTW).

VERDELING VAN DE KOSTEN
Bij een scheiding is het gebruikelijk dat de kosten voor de mediator evenredig betaald woorden door u en uw (ex-)partner. U betaalt dan elk de helft. Daarnaast kun u er ook voor kiezen om een andere verdeling van de kosten te hanteren. Beide – zowel het betalen van elk de helft als een andere verdeling – worden vastgelegd in een mediation-overeenkomst. Zodra u beide akkoord gaat met de inhoud hiervan zal de mediator voor u aan de slag gaan. Het is verstandig om vooraf meerdere offertes op te vragen bij goede mediators bij u in de buurt, zodat u een goede keuze kunt maken.

Wat kost een mediator bij arbeidsconflict?

WAT KOST EEN MEDIATOR BIJ ARBEIDSCONFLICT?
Stel, u raakt verwikkeld in een arbeidsconflict met uw werkgever, wat doet u dan? Veel mensen maken op dat moment gebruik van een mediator. Mediators zijn altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving rondom arbeidsrecht en zij kunnen u hierin juridisch begeleiden. Zij vervullen een bemiddelende rol tussen u en uw werkgever en zijn hierin geheel onafhankelijk. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat de mediator een standpunt inneemt ten faveure van uw werkgever.

GEMIDDELDE KOSTEN
Werknemers die een conflict hebben met hun werkgever vragen zich hierbij af: wat kost een mediator bij arbeidsconflict precies? Doorgaans moet u rekening houden met een bedrag tussen de € 1.000 en € 5.000 voor een mediator bij een arbeidsconflict. Dit kan ook minder zijn. Dit komt doordat sommige werknemers een verzekering hebben afgesloten. De kosten voor mediation worden dan (deels) gedekt door hun verzekering. Het is belangrijk dit goed te controleren voordat u een keuze maakt voor een mediator. Het komt in dergelijke situaties namelijk voor dat uw werkgever de volledige kosten betaalt en u als werknemer helemaal niets.

RAADZAAM OM MEERDERE OFFERTES OP TE VRAGEN
Ook als u niet verzekerd bent stellen de gemiddelde kosten tussen de € 1.000 en € 5.000 niet veel voor. Althans, als u dit vergelijkt met de feitelijke kosten van een gemiddeld arbeidsconflict. Deze kunnen namelijk oplopen van € 30.000 tot wel € 70.000. Een werkgever zal dit ongeveer kwijt zijn aan juridische kosten, verzuimkosten, noem maar op. Juist daarom is het altijd raadzaam om meerdere offertes op te vragen als u in een arbeidsconflict verzeild raakt.

De beste mediator?

DE BESTE MEDIATOR?
Het vinden van de juiste mediator is hele persoonlijke keuze. Om deze keuze makkelijk te maken hebben we alle informatie die te vinden is over mediators voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wie de beste mediator is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland zo’n 3.000 mediators met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Waar zijn ze in gespecialiseerd? Scheidingen? Familiezaken? Zakelijke conflicten?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd mediator?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er over ze gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Op hun website, KvK gegevens, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle mediators in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE MEDIATORS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste mediators per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de mediators selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u de mediator gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 mediators te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen kunt maken.

Hoe verloopt het contact met de mediator ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de mediators geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van eenieder die van onze service gebruikt maakt en de mediators die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met mediators in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de mediator bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

Veel mediators bieden ook online mediation, dat kan via een video-gesprekken en werkt in de meeste gevallen uitstekend.

Toch liever de afspraak later inplannen? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met de mediator wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken.
Keurmerken
Raad voor Rechtsbijstand

De Raad voor Rechtsbijstand regelt de gesubsidieerde mediation en rechtsbijstand in Nederland. Dit doet de Raad op basis van de Wet op de Rechtsbijstand (Wrb). Deze website biedt de benodigde informatie voor advocaten en mediators.

Nederlandse Mediatorsvereniging

De Nederlandse Mediatorsvereniging (NMv) behartigt de belangen van ruim 2.200 professionals en is daarmee de grootste beroepsvereniging voor mediators als het gaat om belangenbehartiging van mediators binnen de politiek en het bedrijfsleven. Netwerken, continue persoonlijke ontwikkeling, een betere rechtspositie van mediators en het vergroten van de markt voor mediation zijn de speerpunten van de NMv.

MfN-registermediator

Mediatorsfederatie Nederland (MfN) is de autoriteit op het gebied van mediation in Nederland. Eén register als kwaliteitsstempel binnen de mediation-branche, dé bindende factor tussen mediators met een diversiteit aan expertises en achtergronden. Het MfN-register: het grootste kwaliteitsregister van mediators in Nederland.
Een MfN-registermediator bezit kwaliteitsaspecten waar de samenleving op kan bouwen. De kwaliteitsstandaard, -beheersing en –borging is de reden dat de markt MfN-registermediators erkent en inzet bij bestaande of dreigende conflictsituaties. Ook de Raad voor de Rechtspraak en de Raad voor Rechtsbijstand erkennen het MfN-register. Zo kunnen uitsluitend MfN-registermediators werkzaam zijn binnen de Rechtspraak (in de verwijzingsvoorziening: mediation naast rechtspraak).

ADR Register

ADR Register registreert en certificeert ADR practitioners (arbiters, conflictcoaches, mediators, onderhandelaars) en hun bedrijven.
ADR Register is het wereldwijde keurmerk en register voor goed opgeleide professionele ADR practitioners.
ADR practitioners werken lokaal, nationaal en internationaal, staan in verbinding met uiteenlopende sectoren en onderscheiden zich door specialisaties.
ADR Register is een activiteit van registratie- en certificeringsspecialist Global Network Group. Als direct effect zijn ADR practitioners in meer registers vind- & zichtbaar en worden essentiële online registerfuncties, zoals bijvoorbeeld de zoekmachine, 24/7 state-of-the-art in de gaten gehouden en doorontwikkeld.
ADR Register heeft diverse internationale accreditaties, zoals ISO 9001, CRKBO, QAP IMI.

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
De beste bedrijven voor jou

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon