Dave Crolla Makelaardij

Reageert snel
Vastgoedpro
Gratis kennismakingsgesprek
Gevestigd in Maastricht
14 jaar in bedrijf
9,9 (420)
Vraag een prijsopgave aan bij Dave Crolla Makelaardij
Ik zoek een makelaar voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Dave Crolla Makelaardij :
Wij zijn Dave Crolla Makelaardij

De ‘Beste Makelaar van Limburg’ is te vinden in Maastricht. Dave Crolla Makelaardij is onlangs wéér verkozen tot Beste Makelaar van Limburg.
Deze award is ons toegekend door onze klanten vanwege onze goede, eerlijke begeleiding en advies. Wij kijken en bepalen de marktwaarde van uw huis aan de hand van vastgestelde normen. Daarbij streven wij naar het best mogelijke resultaat.

Als makelaar ontzorgen wij u in het hele proces, zoeken en vinden de beste match tussen u en de gegadigden en nemen alle contacten met potentiële kopers van u over. En u bepaalt in het gehele traject hoe intensief u betrokken wilt worden.

Dat onze aanpak gewaardeerd wordt, blijkt wel uit het feit dat we inmiddels 8 jaren op rij de hoogste klantwaardering hebben en waarbij wij ons “de beste Makelaar in Limburg” mogen noemen. Niet de kwantiteit, maar de kwaliteit telt!

De 6 zekerheden van Dave Crolla Makelaardij:

 KWALITEIT EN DESKUNDIGHEID
Sinds 2007 zijn wij als makelaar actief in de regio Maastricht. Als geboren ‘Mestreechteneer’ kennen wij de woningmarkt, de buurten en de wijken als geen ander. Het is onze kracht om alle kennis die we hebben, in te zetten om uw wensen op een plezierige manier in te vullen.

 WIJ ONTZORGEN U
Als u ons de opdracht en het vertrouwen geeft voor de verkoop of aankoop van uw huis, dan werken wij er hard aan om dit voor u te realiseren. Wij focussen ons volledig op ons werk, dat wij met heel veel passie uitoefenen, zodat u zich kunt richten op uw eigen bezigheden.

 GEMOTIVEERD
Wij zijn actief, hebben een intrinsieke drive, komen op tijd, afspraak = afspraak, geven maximale aandacht (zowel het pand als de klant), zien u als een klant voor het leven en bij ons is service een standaard luxe.

 DUIDELIJK
Korte, open en transparante communicatielijnen, snelle en goede terugkoppeling, een realistisch advies, no cure no pay, geen opstartkosten, geen dossierkosten, geen intrekkingskosten en alle prijzen zijn inclusief btw. Kortom geen verrassingen achteraf.

 FLEXIBEL
Wij zijn goed bereikbaar op de momenten dat u ons nodig heeft. En als wij u even niet direct te woord kunnen staan, dan krijgt u altijd binnen 24 uur een reactie. Bezichtigingen kunnen ook plaatsvinden in de avonduren of in de weekenden. Met ons kunt u alle kanten op!

 GARANTIE
Verkopen wij niet, dan betaalt u geen courtage!
Wij zijn er namelijk van overtuigd dat u heel tevreden bent over onze dienstverlening.

Nader kennis maken?
Laat een bericht achter via het contactformulier op deze website of bel ons en we plannen graag een vrijblijvend oriëntatiegesprek in.

Dave Crolla Makelaardij.
Niet de grootste, maar wel de beste!
Lees meer...
Trustoo Top Score

Makelaars met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustoo.

top_score
Diensten
Verkoop onroerend goed regio Maastricht
Verkoop van woning
Ervaring & vakmanschap
14 jaar in bedrijf
420 beoordelingen
1 medewerkers
13 jaar ervaring
Lid van
VastgoedPro

Reviews over Dave Crolla Makelaardij
info_outline

Uitstekend10,0
starstarstarstarstar
420 reviews

Neem contact op met deze makelaar

Vraag een prijsopgave aan bij Dave Crolla Makelaardij
Ik zoek een makelaar voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare makelaars in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.