DJ Timebeatz

Reageert binnen 1 uur
Direct beschikbaar
Park 13, Heythuysen
5 jaar in bedrijf
9,4 (43)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij DJ Timebeatz
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over DJ Timebeatz:
TIMEBEATZ
Overdag arts in opleiding, ’s avonds meester achter de decks. Tim Dings is al enkele jaren actief als DJ onder de naam Timebeatz. Waar vele DJ’s zich focussen op één of twee muziekstijlen, onderscheidt Timebeatz zich door zijn scala aan muziekstijlen zo breed en gevarieerd mogelijk te houden. Passie, muzikale variatie en een vleugje humor maken zijn optredens steeds opnieuw een aangename verrassing vol energie.

MAATWERK
Ieder evenement is uniek. Wij leveren maatwerk entertainment inclusief alle benodigde apparatuur voor zowel grote als kleine events. Van bruiloften en jubilea tot bedrijfs- en verjaardagsfeesten. Klanten waarderen onze diensten met een 9,1 gemiddeld, daar doen we het voor!

WEDDING
Een bijzondere gebeurtenis in jullie leven die gevierd mag worden met een onvergetelijk feest. Timebeatz komt graag langs om de mogelijkheden te bespreken. Meer dan 100 tevreden koppels gingen jullie voor!
Lees meer...
Trustoo Top Score

DJ's met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustoo.

top_score
Diensten
Apres-ski
Geluidsapparatuur huren
Jubileum feest
Nederlandstalig
Drive-in Show
Vrijgezellenfeest
Lounge
Bedrijfsfeest
Huisfeest
Disco
Verjaardagsfeest
Bruiloft DJ
Allround DJ
Wedding DJ
100 tot 200 gasten
200 tot 400 gasten
50 tot 100 gasten
70's / 80's / 90's
Allround
Dance
Meer dan 400 gasten
Minder dan 50 gasten
Overig
Video's
Ervaring & vakmanschap
5 jaar in bedrijf
43 beoordelingen
1 medewerkers
9 jaar ervaring

Reviews over DJ Timebeatz
info_outline

Uitstekend10,0
starstarstarstarstar
43 reviews
FAQ - veelgestelde vragen aan DJ Timebeatz
Hoeveel ervaring heb je in deze branche?
Wij zijn actief sinds 2011. Daarmee inmiddels meer dan 10 jaar ervaring, vele feesten mogen voorzien van maatwerk entertainment en nog altijd vol passie achter de DJ set!
Waarom DJ Timebeatz?
Wij staan voor maatwerk en een persoonlijke aanpak. Jouw wens staat centraal. Wij nemen het liefste telefonisch contact op om samen een invulling te kiezen die past bij de gelegenheid. Bij bruiloften plannen we standaard een kennismakingsgesprek om de wensen van de avond door te nemen.

Doordat wij alle materialen zelf in huis hebben, kunnen we scherpe all-in tarieven bieden en tegelijkertijd de beste kwaliteit licht- en geluidsapparatuur garanderen.

Tot slot bestaan we meer dan 10 jaar. Door onze ervaring weten we perfect in te spelen op verschillende soorten publiek. Jong & oud. Dansgarantie tot in de late uurtjes!

Neem contact op met deze DJ

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij DJ Timebeatz
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare DJ's in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.