Klusbedrijf Martin Heller

Scheltemaheerd 81, Groningen
11 jaar in bedrijf
9,4 (20)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Klusbedrijf Martin Heller
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Klusbedrijf Martin Heller:
Klusbedrijf Martin Heller is een klusbedrijf gevestigd in Groningen waar u terecht kunt voor een professionele en vakkundige afhandeling van allerlei voorkomende klussen in en om uw huis in de provincie Groningen.
Ook bedrijven, groot en klein, kunnen bij ons klusbedrijf terecht. Klusbedrijf Martin Heller is gespecialiseerd op verschillende vakgebieden. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor uw verbouwing, renovatie, onderhoudswerkzaamheden, houtrot, kozijnen, voegwerk, schilderswerkzaamheden, dubbel en driedubbel glas en vrijwel alle kluswerkzaamheden in Groningen in de meeste uitgebreide vorm. We willen indien mogelijk ook altijd komen voor een klein klusje.
Eigenlijk is Klusbedrijf Martin Heller te Groningen gespecialiseerd in vrijwel alles wat met de bouw en klussen te maken heeft.

Onze visie
Wat voor mij, als oprichter van het klusbedrijf, zeer belangrijk is? Persoonlijk contact. Bij dit persoonlijk contact hoort natuurlijk goed overleg met u als klant om de planning op te stellen en samen duidelijke afspraken te maken. Dit doen wij van klusbedrijf Martin Heller bij elke opdracht die binnenkomt, groot of klein. Want zonder duidelijke communicatie kunnen er onnodig fouten gemaakt worden. Mijn kernwoorden zijn dan ook: kwaliteit, duidelijkheid betrouwbaarheid, vakwerk en service. Wanneer u dit wenst, zetten we de alle afspraken die zijn gemaakt helder en duidelijk op papier. Vooral bij de meer grote complexere klussen kan dat zowel voor mezelf als voor u als klant prettiger zijn. Wanneer alles namelijk op papier staat, kan er minder snel miscommunicatie voorkomen.

Eerlijke kosten
Wij geven altijd een indicatie van de kosten. Wat is voor u het nadeel van een gespecificeerde offerte? Een bedrijf schat bij het opstellen van een offerte de te verwachtte uren altijd ruim in. Zo bouwt men een veiligheidsmarge in.
Dit ziet u als klant vervolgens terug in de hogere prijs. Op uurloon werken is dus vrijwel altijd voordeliger en met onze indicatie van de kosten weet u toch waar u aan toe bent. Zo blijven onaangename verassingen uit.

Wilt u, als particulier en/of bedrijf, gebruik maken van onze diensten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij bieden u altijd vrijblijvend advies aan en een indicatie van de kosten. In een gesprek met u kunnen we de klus en kosten verder bespreken. Woont u in de provincie Groningen? Neem gerust contact op met al uw vragen. Klussenbedrijf Martin Heller neemt altijd contact met u op.
Lees meer...
Diensten
Deuren afhangen
Reparatie
Dakkapel & dakvenster
Buitendeuren & Poort
Binnendeuren & Deurlijsten
Aftimmeren
Verlaagd plafond
Vloer
Wanden & Muren
Kozijnen & Ramen
Kasten
Meubels & Ombouw
Veranda's
Schuur & Overkappingen
Kasten op maat, meubels & ombouw
Binnendeuren & deurlijsten
Zolder & vliering
Wanden & muren
Plafond
Kozijnen & ramen
Veranda's, schuur & overkappingen
Overig timmerwerk
Hang- en Sluitwerk
Trap
Ervaring & vakmanschap
11 jaar in bedrijf
20 beoordelingen
1 medewerkers

Opleidingen en certificaten

MTS-Bouwkunde

Reviews over Klusbedrijf Martin Heller
info_outline

Uitstekend 4,9
starstarstarstarstar
20 reviews uit 2 bronnen

Neem contact op met deze timmerman

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Klusbedrijf Martin Heller
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare timmermannen in de buurt