Tap & Van Hoff

Premium partner van Trustoo
Reageert snel
Marinus Naefflaan 16, Lochem
39 jaar in bedrijf
9,1 (41)
Vraag een prijsopgave aan bij Tap & Van Hoff
Ik zoek een notaris voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Tap & Van Hoff:
Een huis kopen, een bedrijf starten of een testament opstellen... zaken waar iedereen in het leven - als privé-persoon of als ondernemer - mee te maken kan krijgen. Onderwerpen ook waarbij het van belang is, dat uw zaken goed geregeld zijn. Dat vraagt om een betrokken en deskundige partner. En beide aspecten vindt u vertegenwoordigd in Tap & van Hoff notarissen. Met onze kantoren in Doetinchem en Lochem vormen we een hecht team van notarissen, die zich elk in een bijzonder vakgebied hebben gespecialiseerd.

Met een team van in totaal ongeveer 30 professionele medewerkers bestrijken we gezamenlijk het volledige speelveld van het notariaat en kunnen u in de meest complexe zaken van dienst zijn: van familierecht en estate planning tot ondernemingsrecht, agrarisch recht en commercieel en particulier onroerend goed recht. Daarnaast onderscheidt ons kantoor zich meer in het bijzonder door de kennis van fiscaal recht en mediation. Naast haar actuele kennis van de relevante wet- en regelgeving en jurisprudentie onderscheidt Tap & van Hoff Notarissen zich op het gebied van mensenkennis en kennis van de markten waarin onze cliënten opereren.Alle (kandidaat-)notarissen van Tap & van Hoff notarissen zijn breed en hoog opgeleid en bezitten de kennis om u op alle notariële zaken van advies te voorzien. Naast het hebben van een specialisme vindt Tap & van Hoff notarissen dat al hun (kandidaat-)notarissen een goede kennis van de algemene praktijk moeten hebben. Juist door het hebben van deze kennis leidt een specialisatie niet tot een tunnelvisie maar tot weloverwogen en op maat gemaakte akten of advies.

We zijn in alle opzichten onafhankelijk en niet gelieerd aan andere partijen zoals advocatenkantoren en belastingadviseurs. Dat maakt ons letterlijk onpartijdig.
Lees meer...
Diensten
Scheiden
Samenwonen
Trouwen
Huis
Mediation
Agrarisch recht
Ondernemingsrecht
Ervaring & vakmanschap
39 jaar in bedrijf
41 beoordelingen
38 medewerkers
Lid van
Vereniging van Estate Planners in het Notariaat
Vereniging van Mediators in het Notariaat
Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie
Netwerk Notarissen
Vereniging voor Agrarisch Specialisten in het Notariaat

Reviews over Tap & Van Hoff
info_outline

5star
63%
4star
22%
3star
7%
2star
2%
1star
5%

Neem contact op met deze notaris

Vraag een prijsopgave aan bij Tap & Van Hoff
Ik zoek een notaris voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare notarissen in de buurt
Wijts & ten Brink Notarissen
9,7
20 beoordelingen
Reageert snel
Direct beschikbaar
Noaber notarissen
9,4
144 beoordelingen
Reageert snel
Zorgeloos geregeld
Hoekstra & Partners Notarissen
9,2
474 beoordelingen
Reageert snel
Direct beschikbaar
Notariskantoor Ten Brinke B.V.
9,1
27 beoordelingen
Reageert snel
Toekomstgericht
.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.