Terug naar de top 10
Ben je eigenaar van dit bedrijf?

Schilders- en Glaszettersbedrijf Van der Wal

Holterweg 44, Laren (GE)
117 jaar in bedrijf
9,3 (32)
Kom vrijblijvend in contact met Schilders- en Glaszettersbedrijf Van der Wal
Gratis en vrijblijvend
Over Schilders- en Glaszettersbedrijf Van der Wal:
Van origine zijn wij een schilders- en glaszettersbedrijf. Sinds 1864 is het bedrijf steeds van vader op zoon overgegaan . Momenteel zijn Wim en Willy (5e generatie) en Bart (6e generatie) de eigenaren. Eerst gevestigd aan de Zutphenseweg in Laren, zitten we sinds 1890 op onze huidige stek aan de Holterweg 44 in Laren. In de loop der jaren is er veel veranderd. Van zelf verf en kleuren maken tot verf op kleur maken met de computer. Onze werkzaamheden zijn inmiddels uitgebreid met o.a. spack spuiten, spuitwerk in de werkplaats en buitenzonwering leveren en plaatsen.

Op 15 juni 2015 is ons door de Koning het predicaat "bij Koninklijke beschikking Hofleverancier" toegekend. Dit betekent dat wij, samen met ongeveer 450 andere Nederlandse bedrijven, het Koninklijk Wapen mogen voeren. Het predicaat is een onderscheiding voor kleine en middelgrote bedrijven. Deze bedrijven zijn ten minste honderd jaar oud.

Met een klein vast team van vakmensen staan wij winter en zomer voor u klaar. Kwaliteit en service staan hoog in ons vaandel. Wij zijn aangesloten bij OnderhoudNL. Dit garandeert u vakwerk en o.a. een garantietermijn. Ook worden er door OnderhoudNL controles uitgevoerd.

In de winter is het advies- en inspectietijd. Doorgaans zijn de winterwerkzaamheden beperkter dan die in de zomer. Daardoor ontstaat er tijd voor inspecties aan bijvoorbeeld het buitenschilderwerk van uw pand. Wij zijn een erkend opleidingsbedrijf. Alle vaste krachten hebben de opleiding leermeester gevolgd. Momenteel is er 1 leerling in ons bedrijf.
Lees meer...
Trustoo Top Score

Glaszetters met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustoo.

top_score
Diensten
Gekleurd glas
Glas
Overig
Ervaring & vakmanschap
117 jaar in bedrijf
32 beoordelingen
8 medewerkers

Reviews over Schilders- en Glaszettersbedrijf Van der Wal
info_outline

Uitstekend9,8
starstarstarstarstar
NaN reviews uit 5 bronnen

Neem contact op met deze glaszetter

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Schilders- en Glaszettersbedrijf Van der Wal
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare glaszetters in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.