Praktijk ReACT

Platinaweg 20, Elst
10 jaar in bedrijf
9,3 (10)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Praktijk ReACT
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Praktijk ReACT:
ACT & Relatietherapie voor jouzelf, als ouder(s) of als partners.
Relatietherapie die verder gaat dan alleen praten! Inzicht, ervaren, voelen en doen! Meer weten over deze bijzondere combinatie? Lees dan verder!

De rode draad van praktijk ReACT is zoals de naam het al zegt ‘ACT’ (Acceptance and commitment therapy). Het is in te zetten in oneindig veel situaties waaronder in het bijzonder relatietherapie. Het geeft jou o.a. inzicht welke patronen in relaties zijn ontstaan en hoe jij deze bewust maar vooral onbewust in stand houdt door gedachten, rigide overtuigingen en controle (vermijding). En leert jou hoe je eindelijke die hardnekkige patronen kan doorbreken en er ruimte ontstaat voor wat je echt belangrijk vindt.

Naast ACT maak ik ook dankbaar gebruik van de kracht van (familie)opstellingen, Voice Dialogue, Geweldloze communicatie en mijn achtergrond als pedagoog. Daarnaast is het vanaf begin 2022 ook mogelijk om holistische massages te volgen (los of in combinatie met de relatietherapie).

Relaties gaan veel verder dan alleen de relatie tussen twee geliefde. Een relatie ga je met personen (familie, vrienden, geliefden), maar ook met (huis)dieren, je werk, sport, hobby, dingen etc. En wat dacht je van de relatie die je met je zelf hebt? Indien je op één van deze gebieden problemen ervaart, is het voor de hand liggend dat je op andere gebieden direct en indirect ook problemen kan ervaren. Als je bindingsangst hebt, dan uit zich dat mogelijk niet alleen in het aangaan van een liefdesrelaties en/of vriendschappen, maar kan zeker ook zijn weerslag hebben op je werk. Herken je het dat je steeds van werk wisselt en/of je hierin niet kan committeren? Maak je dingen steeds niet af? Of loop je steeds tegen dezelfde collega’s of baas aan? Ook is het veelvoorkomend dat het krijgen van kinderen een vergrootglas legt op de manier waarop jij relaties aangaat. Dat kan erg confronterend zijn en voor veel frustratie in het gezin zorgen. En zo zijn er nog vele voorbeelden te noemen. De manier waarop jij relaties aangaat is een spiegel voor wie jij bent, waar je behoefte en verlangens liggen. En daarnaast bieden ‘gezonde’ relaties een veilige bedding waar jij als persoon het gevoel van thuiskomen mag ervaren en jezelf in mag ontplooien.

Kortom, het is zeker geen zonde om aan je relatie(s) te werken!

Deze vorm van relatietherapie onderscheid zich van vele andere vormen van relatietherapie en is in te zetten voor jouzelf, voor ouders en partners. Benieuwd hoe of in welke vorm ik iets voor jou of jullie kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Een kennismakingsgesprek / intakegesprek is altijd vrijblijvend, zodat je zelf kan ervaren of er klik is en ik iets voor je kan betekenen.

"Ik steek je mijn hand uit, durf jij hem te pakken?"
Lees meer...
Diensten
ACT therapie (Acceptance and commitment therapy)
Relatietherapie individueel
Relatietherapie ouder-kind
Relatietherapie partners
Pedagogische begeleiding of behandeling
Pedagogische begeleiding of behandeling ouders
Familieopstellingen
Voice Dialogue opstellingen
Begeleiding tijdens of na scheiding
Begeleiding bij non-monogamie (bvb open relatie
polyamorie
vreemdgaan etc.)
Begeleiding bij binding- of verlatingsangst
Echtpaar / koppel
Gezin / ouder(s)-kind(eren)
Individu
Ervaring & vakmanschap
10 jaar in bedrijf
10 beoordelingen
1 medewerkers
11 jaar ervaring
Lid van
Stichting Kwaliteitsregister Jeugd

Opleidingen en certificaten

Pedagogiek HBO
Familieopsteller, meerdere trainingen en opleidingen gevolgd
IAG Gezinsoach opleiding
ACT (acceptance and commitment therapy) training
Relatietherapie training

Reviews over Praktijk ReACT
info_outline

Zeer goed 4,7
starstarstarstarstar_half
6 reviews

Neem contact op met deze relatietherapeut

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Praktijk ReACT
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare relatietherapeuten in de buurt