Schildersbedrijf H. Wijnja

Reageert binnen 1 uur
Direct beschikbaar
Leidijk 12, Jubbega
17 jaar in bedrijf
9,1 (7)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Schildersbedrijf H. Wijnja
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Schildersbedrijf H. Wijnja :
Uw schilder in de regio Jubbega, voor strak schilderwerk
Bij schildersbedrijf H. Wijnja in Jubbega kunt u terecht voor strak schilderwerk. Ons werkgebied strekt zich uit in een regio van ongeveer 25 km rondom Jubbega en omvat onder andere de plaatsen Sneek, Heerenveen, Drachten en Gorredijk. Als ervaren schilder kunnen particuliere klanten en bedrijven ons inschakelen voor een breed pakket aan diensten. Na lang uitsluitend met traditionele verfsoorten gewerkt te hebben, hebben wij inmiddels de vele voordelen van natuurverven ontdekt. Deze verven zijn volledig of bijna volledig samengesteld uit biologisch materiaal. Hierdoor worden geen of vrijwel geen chemische toevoegingen meer gebruikt. De oplosmiddelen bestaan uit citrus en water, waardoor het milieu ontlast wordt. De natuurverven die wij toepassen hebben prima dekkende eigenschappen en ontzien het hout. Een bekende fabrikant is Auro, die verven in vele kleuren aanbiedt. Hierdoor is voor elke toepassing, binnen of buiten, wel een passende verf te vinden. De verven blinken uit door een lange levensduur, waardoor deze op termijn goedkoper uitvallen dan traditionele verven.

Natuurlijk kunnen wij ook conventionele verfsoorten voor u aanbrengen, wij spelen slechts een adviserende rol, aangezien wij overtuigd zijn van de vele voordelen van natuurverven en u graag delen in ons enthousiasme.
Lees meer...
Diensten
Wanden
Buiten
Binnen
Behang
Behangen
In overleg met schilder / Weet ik nog niet
Sauzen (verfrol)
Schilderwerk Binnen
Schilderwerk Buiten
Ervaring & vakmanschap
17 jaar in bedrijf
7 beoordelingen
3 medewerkers
42 jaar ervaring

Opleidingen en certificaten

Gezel schilderen, Havo, Meao

Reviews over Schildersbedrijf H. Wijnja
info_outline

5star
100%
4star
0%
3star
0%
2star
0%
1star
0%

Neem contact op met deze schilder

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Schildersbedrijf H. Wijnja
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare schilders in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.