Uitvaartverzorging Job

Gratis kennismakingsgesprek
Talud 21, Urk
4 jaar in bedrijf
9,4 (11)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Uitvaartverzorging Job
Ik zoek een uitvaartverzorger voor
Of neem contact op via:
Over Uitvaartverzorging Job :
Mijn naam is Jurie van de Berg en ik ben eigenaar van Uitvaartverzorging Job. Nadat ik 20 jaar als hulpverlener in de verslavingszorg mocht werken, wilde ik wat anders. Ik ben bij de plaatselijke uitvaartondernemer gaan werken. Het bijstaan van mensen in één van de moeilijkste periodes van het leven voelt voor mij als een grote eer, een blijk van vertrouwen in mijn professie en als mens. Ik heb mijn diploma Uitvaartverzorger behaald bij Meander in Zwolle.

Toen mijn pleegzoon overleed wist ik het zeker: ”Ik wil voor iedereen, een net zo waardige uitvaart verzorgen zoals ik dat voor Henk heb gedaan.” Samen met alle mensen die met onze 14-jarige pleegzoon verbonden waren hebben wij afscheid mogen nemen, passend bij hoe Henk in het leven stond.

Samen met mijn team dat werkzaam is door heel Nederland wil ik op een net zo waardige en respectvolle manier uitvaarten verzorgen. Voor jong en oud wil ik toegankelijk zijn om in alle rust een uitvaart te verzorgen die past bij u of bij uw dierbare.

Wij komen altijd (meerdere) keren op gesprek zodat we elkaar van oog tot oog aan kunnen kijken. Onze kernpunten zijn waardigheid, geduld, behulpzaamheid en het tonen van respect, voor iedereen, ongeacht uw levensovertuiging.

Wij verzorgen zowel uitvaarten voor mensen met een beperkt budget als uitvaarten voor goed verzekerde families. Wij hebben vaste lage prijzen waar een uitstekende dienstverlening tegenover staat.

Een overlijden komt vaak onverwacht. Soms is er echter de mogelijkheid om voordat het verdrietige moment nadert met ons kennis te maken. Als u het fijn vindt kom ik kosteloos en geheel vrijblijvend bij u langs om alle punten die voor u belangrijk zijn stap voor stap te bespreken.

Namens ons gehele team een warme groet.

Jurie van de Berg.
Lees meer...
Diensten
Begrafenissen
Crematies
Overledene verzorging
Voorgesprekken
Christelijke uitvaarten
Multi culturele uitvaarten
Kinderuitvaarten
Rouwdruk werk
Nazorg
24/7 bereikbaar
Stervensbegeleiding
Livestream van de plechtigheid
Uitvaartcentrum
Ervaring & vakmanschap
4 jaar in bedrijf
11 beoordelingen
14 medewerkers
22 jaar ervaring
Lid van
Netwerk Uitvaartvernieuwers

Opleidingen en certificaten

Meander Zwolle
Nwa
SPH
Overledene zorg

Reviews over Uitvaartverzorging Job
info_outline

5star
0%
4star
0%
3star
0%
2star
0%
1star
0%

Neem contact op met deze uitvaartverzorger

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Uitvaartverzorging Job
Ik zoek een uitvaartverzorger voor
Vergelijkbare uitvaartverzorgers in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.