ZWS Incasso B.V.

Al 10 jaar uw incassospecialist!
Reageert binnen 1 uur
Kabelstraat 1, Almere
12 jaar in bedrijf
9,6 (32)
Vraag een prijsopgave aan bij ZWS Incasso B.V.
Ik zoek een incassobureau voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over ZWS Incasso B.V.:
Als u besluit om ons incassobureau in Almere in de hand te nemen, doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat het openstaande bedrag zo spoedig mogelijk betaald wordt. Dit doen wij op een manier waarbij er geen afbreuk gedaan wordt aan de goede relatie tussen u en uw klant. Wij proberen te allen tijde met persoonlijkheid en vriendelijkheid de goede relatie in stand te houden.
Lees meer...
Expertise
Nationaal
Internationaal
Huurincasso
Laatste aanmaning
Particulier
Juridisch advies
Zakelijk
Debiteurenbeheer
Creditmanagement
B2B vorderingen
B2C vorderingen
Dagvaarding
Gerechtelijke incasso
Juridische procedures
Buitengerechtelijke incasso
Vorderingsrecht
Gerechtsdeurwaarder
Beslaglegging
DSO
Algemene Voorwaarden
Zakelijk - nationaal
Start incasso (aanmaning / minnelijke incasso)
Gerechtelijk incassotraject (start rechtszaak)
Huurvordering
Overige incassodienst
Executietraject (uitvoer vonnis / deurwaarder)
Video's
Ervaring & vakmanschap
12 jaar in bedrijf
32 beoordelingen
7 medewerkers
18 jaar ervaring

Opleidingen en certificaten

WFT Basis
HBO

Reviews over ZWS Incasso B.V.
info_outline

Uitstekend 4,6
starstarstarstarstar_half
32 reviews uit 3 bronnen
FAQ - veelgestelde vragen aan ZWS Incasso B.V.
Waarom zouden klanten voor jou moeten kiezen?
Met ZWS Incasso neem je een partner in de hand die het Incassotraject van A tot Z beheerst en uitvoert. ZWS Incasso bestaat al ruim 10 jaar, en heeft meer dan 50 jaar ervaring in huis.

In tegenstelling tot veel andere incassobureaus voert ZWS Incasso naast het minnelijke traject, ook zelf het gerechtelijke traject. Wij gooien een dossier niet over de schutting naar een deurwaarderskantoor, maar stellen bijvoorbeeld zelf de dagvaarding op en gaan zelf naar de rechtbank om uw belangen te verdedigen.

Door dat wij het gehele traject voor u uitvoeren, gaat er geen kennis en tijd verloren door overdrachten naar andere partners. Het maakt ons slagvaardig, vasthoudend en doeltreffend. Precies waar u een incassobureau voor inschakelt.
Welk advies zou je geven aan klanten die op zoek zijn naar een bedrijf uit jouw branche?
Indien je op zoek bent naar een incassobureau, is ons advies te kiezen voor een partij die niet op basis van no cure, no pay werkt. Uit ervaring weten wij dat bij een dergelijke constructie de wat lastigere en inhoudelijke zaken minder aandacht krijgen. Immers; Ze zijn bang een hoop tijd te investeren maar er niet voor betaald te krijgen. En als een dossier succesvol wordt opgelost, zijn de dossierkosten soms wel tot 15% van de hoofdsom.

Bij ZWS Incasso weet u van te voren waar u qua kosten aan toe bent. Door onze methode kunt u tegen een kleine investering gebruik van onze diensten. Lukt het minnelijk niet? Wij gaan niet zonder uw nadrukkelijke toestemming extra kosten maken in een gerechtelijke procedure. Wij geven vooraf altijd ons advies en kostenindicatie.
Welke relevante opleidingen of trainingen heb je gevolgd?
Bij ZWS Incasso investeren wij veel in onze collega's. Zowel op persoonlijk vlak als op professioneel vlak. Dat betekent dat wij alle incassomedewerkers vragen om een WFT Basis certificaat te behalen, leiden wij zelf mensen op, en leren wij van elkaar door zaken en gebeurtenissen met elkaar te bespreken. Daarnaast volgen onze juristen vaak nog een opleiding of leren zij bij door middel van cursussen.
Waarom heeft ZWS Incasso geen incassokeurmerk?
ZWS Incasso kan zich tot op heden niet vinden in de eisen die worden gesteld aan een keurmerk. Los van dat wij vinden dat een keurmerk door onafhankelijke personen zou moeten worden bestuurd, en niet door mensen die nog betrokkenheid hebben bij een incassobureau of deurwaarderskantoor, vinden wij de gestelde eisen vaak te laag.

Uiteraard houden wij jaarlijks de veranderingen binnen de gestelde voorwaarden in de gaten, en overwegen wij ieder jaar opnieuw om eventueel een aanvraag bij een keurmerk te doen.

ZWS Incasso is voorstanden van, en pleit voor, een keurmerk dat door een onafhankelijk bestuurd wordt gevormd, of vanuit de overheid wordt geëist. Wij hebben daar via ons website in meerdere nieuwsberichten wat over geschreven.
Wat kun je vertellen over je werkwijze?
ZWS Incasso werkt op een transparante manier en biedt haar klanten een duidelijk overzicht middels het incasso-portaal. Ontvangen gelden worden door ZWS Incasso snel doorgestort en afgewikkeld.
Door onze jarenlange ervaring hebben wij een stevig netwerk aan samenwerkingspartners, met duidelijke afspraken om snel te kunnen schakelen.

Zo hebben wij gunstige afspraken met deurwaarderskantoren, advocatenkantoren en juristen. Zo kunnen wij per dossier, indien nodig, snel de juiste informatie inwinnen.
Vraag een prijsopgave aan bij ZWS Incasso B.V.
Ik zoek een incassobureau voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare incassobureaus in de buurt