De GunfactorVerhoger - Loopbaan & Outplacement

Reageert snel
NOBCO-coach
Gratis kennismakingsgesprek
Schoolstraat 14, Schoonloo
14 jaar in bedrijf
10,0 (36)
Vraag een prijsopgave aan bij De GunfactorVerhoger - Loopbaan & Outplacement
Ik zoek een coach voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over De GunfactorVerhoger - Loopbaan & Outplacement:
De GunfactorVerhoger - Loopbaan & Outplacement is een landelijk werkend loopbaanbegeleidingsbureau. Onze gecertificeerde loopbaancoaches helpen jou als professional wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging binnen je huidige werk of wanneer je op zoek bent naar een andere baan.

Ben jij op zoek maar weet je niet wat voor baan het beste bij jou past, vind je het lastig om je kwaliteiten en talenten te benoemen, wil je gaan solliciteren maar je weet niet waar je moet beginnen en hoe het moet? Zoek dan niet verder. Wij kunnen je op een praktische wijze verder helpen.

Al onze coaches zijn gecertificeerde loopbaancoaches met jarenlange ervaring in het vak en binnen diverse branches.

Neem vrijblijvend contact met ons op om nader kennis te maken. Tijdens dit gesprek kijken we wat je vraagstuk precies is en bespreken we hoe en waarmee wij jou verder kunnen helpen. Zonder kosten, gewoon vrijblijvend.

We kijken er naar uit, we zijn maar één bericht van je verwijderd!

Tot snel,
namens het team

Gertien Beijering
eigenaar De GunfactorVerhoger
Lees meer...
Trustoo Top Score

Coaches met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustoo.

top_score
Diensten
Persoonlijke effectiviteit
Loopbaancoaching
Outplacement
Loopbaanbegeleiding
Werkgeluk
Sollicitatiecoaching
Sollicitatie hulp
Loopbaan- of Carrièrecoach
Overige persoonlijke coaching
Ervaring & vakmanschap
14 jaar in bedrijf
36 beoordelingen
8 medewerkers
19 jaar ervaring
Lid van
Nederlandse Orde van Beroepscoaches
Register Jobcoach

Opleidingen en certificaten

NLP Practitioner
HBO Communicatie
Mastermind Discovery assessments Gedrag, Drijfveren en Talenten
HBO Counselling Psychologie Stress-, Bedrijfs- en Relatiecounselling

Reviews over De GunfactorVerhoger - Loopbaan & Outplacement
info_outline

Uitstekend10,0
starstarstarstarstar
36 reviews
FAQ - veelgestelde vragen aan De GunfactorVerhoger - Loopbaan & Outplacement
Wat bespreken we tijdens het kennismakingsgesprek?
Tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken we uitvoerig jouw persoonlijke vraagstuk en samen gaan we kijken welke hulp wij jou kunnen bieden zodat jij het beste geholpen wordt en je doel bereikt. Daarnaast bespreken we je budget en hierop zullen we ons aanbod afstemmen. Het is vanzelfsprekend hoe meer budget, hoe meer we kunnen helpen.
Blended coaching, wat is dat?
Blended coaching houdt in dat we werken met diverse soorten coaching tijdens 1 traject. Een coachtraject bestaat bij ons veelal uit: - zelf leren via onze online leeromgeving waarin je een online training/cursus doet. Dit houdt in dat je alvast online opdrachten doet of theorie tot je neemt als voorbereiding op je gesprek met jouw persoonlijke coach - 1 op 1 coaching met jouw persoonlijke coach. Dit kan zowel een digitaal gesprek zijn als een face to face gesprek. Afhankelijk van jouw voorkeur, vraagstuk en agenda. - samen leren via onze community met gelijk gestemden. Hier organiseren we twee wekelijks Q & A sessies en minimaal 1 keer per maand een gratis webinar. Daarnaast delen we er tips en interessante interviews en video's. Hier kun je ook vragen stellen aan andere leden en leren van elkaars ervaringen. Onze ervaring met blended coaching is zeer goed. Onze klanttevredenheid is zeer hoog en de resultaten van onze coachees liegen er niet om.
Is coaching duur?
Wat is duur? Het is een investering in je persoonlijke leven en je loopbaan en levert altijd interessante inzichten op waardoor je weloverwogen keuzes kunt maken. Dit zal het uiteindelijke resultaat dat je wilt bereiken positief beinvloeden. Loopbaancoaching is ook aftrekbaar van je inkomstenbelasting. Zowel voor bedrijven als voor particulieren zijn de kosten voor coaching en/of loopbaanbegeleiding onder voorwaarden aftrekbaar. Wat je terugkrijgt is ongeveer 30% tot 50% bij de aangifte inkomstenbelasting. Neem contact op met je belastingadviseur voor meer informatie.
Hoe snel kan ik starten met mijn coachingstraject?
Zodra je na het kennismakingsgesprek aangeeft te willen starten, neemt binnen 24 uur jouw persoonlijke coach contact met je om alvast telefonisch kennis te maken en om een eerste coachafspraak in te plannen. Daarnaast krijg je direct de inlog de community en onze online leeromgeving zodat je alvast kunt beginnen met je online training indien dit tot jouw aanschaf behoord. Met andere woorden, binnen 24 uren is jouw coachtraject opgestart.
Kan ik ook buiten de coachgesprekken vragen stellen?
Jazeker, wij zeggen altijd we zijn maar 1 bericht van je verwijderd. Via app, mail en via de community kunnen we je altijd binnen een kort tijdsbestek verder helpen. Dus ook buiten de coachgesprekken om krijg je antwoorden op je vragen. We helpen je immers graag verder.

Neem contact op met deze coach

Vraag een prijsopgave aan bij De GunfactorVerhoger - Loopbaan & Outplacement
Ik zoek een coach voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare coaches in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.