BAAK Juristen

Nieuweweg 5, Roden
5 jaar in bedrijf
9,2 (44)
Vraag een prijsopgave aan bij BAAK Juristen
Ik zoek een incassobureau voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over BAAK Juristen:
Wij zijn een toegankelijk juristenkantoor voor ondernemers. Wij willen ondernemers in staat stellen om te doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn: ondernemen. Wij geloven dat veel problemen kunnen worden voorkomen door op voorhand juridisch advies in te winnen. Ons doel is om u te helpen om uw bedrijf te beschermen.

Benjamin Berghuis is de oprichter van BAAK Juristen. Na ruim 3,5 jaar als jurist bij een advocatenkantoor te hebben gewerkt, is hij in 2016 BAAK Juristen gestart. Inmiddels hebben we ruim 150 bedrijven als cliënt. Dit aantal groeit elke maand en daar zijn we heel trots op.

Helaas bestaat er nog altijd een negatief beeld over juristen. Dat weerhoudt nog steeds veel ondernemers ervan om tijdig contact met ons te zoeken en advies in te winnen. Dit negatieve beeld willen wij veranderen. Als professionals kunnen wij de juridische kant, die ook bij ondernemen hoort, uit handen nemen zonder dat dit met hoge kosten gepaard gaat. Dat is één van de redenen dat we in 2016 het JuridischZeker abonnement hebben geïntroduceerd. Voor de prijs van een telefoonabonnement kan ieder bedrijf zich een huisjurist veroorloven. Veel gemakkelijker kan het niet, toch?

Waar staan we voor?
Gezond verstand
Gezond verstand gebruiken en het praktische combineren met het juridische. Onze slogan is niet voor niets: juridisch, met de voeten in de klei. Wij staan dicht bij de ondernemer, omdat wij weten hoe het er in de praktijk aan toegaat.

Korte lijnen en informeel contact
Wij zullen uw juridische vraag of zaak actief oppakken en ons hierin vastbijten. Een van de grootste ergernissen is dat u uw jurist steeds moet bellen of mailen om te vragen wanneer u antwoord krijgt op uw vragen of wat de stand van zaken is in een procedure. Bij ons hoeft dat niet. Wij houden u actief op de hoogte; u hoeft ons dus niet achter de broek te zitten.

Wij vinden vertrouwen belangrijk
Wij beseffen dat u uw zaken niet zomaar aan een onbekende uit handen wilt geven. Daarom plannen we eerst altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek krijgt u al een goed beeld van wie wij zijn en waar wij voor staan.

Duidelijke communicatie
Met u, maar ook met derden. Dus geen (onbegrijpelijke) juridische taal wanneer dit niet nodig is.

Praktische oplossingen
Dat hoeven geen juridische oplossingen te zijn. De puur juridische oplossingen werken namelijk niet altijd in de praktijk. Wij durven buiten de kaders te denken en geven u een advies waar u echt iets mee kunt.

Geen verrassingen
Bij BAAK Juristen weet u altijd waar u aan toe bent. Vooraf maken we duidelijke afspraken en zal er, indien mogelijk, een inschatting worden gemaakt van de te verwachten kosten.

Realistisch
We maken een realistische inschatting van de kansen van uw zaak en spiegelen u geen mooie verhalen voor.
Lees meer...
Trustoo Top Score

Incassobureaus met een Top Score behoren, dankzij hun goede reputatie, tot de beste dienstverleners op Trustoo.

top_score
Diensten
Nationaal
Zakelijk
Dagvaarding
Debiteurenbeheer
Huurincasso
Particulier
Buitengerechtelijke incasso
Vorderingsrecht
Juridisch advies
Gerechtelijke incasso
Juridische procedures
Executietraject
Beslaglegging
Gerechtsdeurwaarder
Conservatoir beslag
JuridischZeker abonnement
Gerechtelijk incassotraject (in gebreke stelling / start rechtszaak)
Huurvordering
Overige incassodienst
Start van incasso (minnelijke incasso / aanmaning)
Zakelijk - nationaal
Ervaring & vakmanschap
5 jaar in bedrijf
44 beoordelingen
2 medewerkers

Reviews over BAAK Juristen
info_outline

Uitstekend10,0
starstarstarstarstar
44 reviews

Neem contact op met deze incassobureau

Vraag een prijsopgave aan bij BAAK Juristen
Ik zoek een incassobureau voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare incassobureaus in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.