Leven met Liefde

Reageert snel
Gratis kennismakingsgesprek
Atalanta 14, Hoogeveen
1 jaar in bedrijf
8,3 (2)
Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Leven met Liefde
Ik zoek een relatietherapeut voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Leven met Liefde:
Dé plek voor al je vragen over STRESS en RELATIES. Ik begeleid zowel individuen die vastlopen in hun leven als stellen die vastlopen in hun relatie.

Soms komt er zoveel op je pad dat je kunt vastlopen in je persoonlijke leven of in jullie relatie. Als stresscoach en relatiecoach kan ik jullie helpen weer in balans te komen. Meer dan 80% procent van alle stellen die relatietherapie hebben gevolgd blijven bij elkaar!

Stress en/of burn-out klachten en relatieproblemen gaan vaak hand in hand. Hoe meer stress jij ervaart hoe groter de impact hiervan op jouw relatie. De onvrede die daardoor heerst in de relatie heeft weer effect op de mate waarin je stress ervaart en die stress heeft weer impact op je relatie. Voor je het weet zit je gevangen in een vicieuze cirkel. Zonder hulp is het lastig om die cirkel te doorbreken.

Stressklachten en relatieproblemen laten zich goed behandelen. Je kunt ervoor kiezen om individueel een coachingstraject gaan volgen waarbij het doel is om jezelf weer in balans te krijgen. Je kunt ook samen een traject aangaan waarbij het doel is om de strubbelingen die in jullie relatie zijn ontstaan samen aan te pakken. Samen gaan we kijken welk traject voor jullie het beste is.

Welke traject je ook kiest, stresscoaching of relatietherapie, ik kan je helpen om de balans terug te vinden. Zowel als stresscoach als relatiecoach maak ik gebruik van Oplossingsgerichte therapie, een snelle en effectieve methode die zich richt op de oplossing. Je zult merken dat je met slechts een paar sessies hele grote stappen maakt.
Lees meer...
Diensten
Relatiecoach
Stresscoach
Relatietherapie
Individuele coaching
Stress
Burnout
Online coaching mogelijk
Echtpaar / koppel
Individu
Ervaring & vakmanschap
1 jaar in bedrijf
2 beoordelingen
1 medewerkers

Opleidingen en certificaten

Basiscursus Coachen en Coachend Begeleiden
Relatiecoach
Oplossingsgerichte therapie

Reviews over Leven met Liefde
info_outline

5star
100%
4star
0%
3star
0%
2star
0%
1star
0%

Neem contact op met deze relatietherapeut

Vraag prijs en beschikbaarheid aan bij Leven met Liefde
Ik zoek een relatietherapeut voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare relatietherapeuten in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.