Care for Buildings

Premium partner van Trustoo
Reageert snel
local_offerGratis eerste adviesgesprek
8,9
place
Oelenboom 15, Gieten
grade47 beoordelingen
timelapse4 jaar in bedrijf
Gratis en vrijblijvend
Over Care for Buildings:
Team Care For Buildings

Care for Buildings is gevestigd in Gieten en richt zich zowel op de zakelijke als particuliere markt in de gehele Benelux. Care for Buildings vakgebied is gevelreiniging, renovatie en vochtwering. Door onze jarenlange ervaring kennen wij ons vakgebied met de daarbij horende producten en materialen door en door.

Care for Buildings wil haar klanten graag dezelfde service bieden zoals wij die zelf ook zouden willen ontvangen. Bij ons zijn respect en goede omgangsnormen vanzelfsprekend. Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken met passie voor het vak waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Uw wensen en eisen zijn ons uitgangspunt waarbij u een goed onderbouwd advies van ons mag verwachten.

Door de goede communicatie en korte lijnen sluiten de bedrijfsprocessen soepel op elkaar aan, waardoor een vlot verloop van de werkzaamheden voor u is gegarandeerd. Indien nodig worden onderuitvoerders ingeschakeld. Daarvoor maken we gebruik van een jarenlange samenwerking met collega-bedrijven die voldoen aan de door ons hoge eisen. Wij houden zelf de regie in handen en blijven dus het aanspreekpunt voor u.

Ondernemen in de toekomst

Care for Buildings heeft aandacht voor klimaatadaptie. Dit uit zich in een bewust inkoopbeleid en een verantwoorde keuze van materialen. Bij elke opdracht dragen wij zorg voor een effectieve levering, zodat er geen onnodige restmaterialen over blijven. Overtollige (rest) materialen bieden wij aan voor hergebruik en bouwafval wordt gescheiden zodat materialen kunnen worden gerecycled. Intern is ook aandacht voor groen ondernemen wat betekent dat wij bij voorkeur digitaal offreren, bewust omgaan met kantoorartikelen en energiezuinige elektronica hebben aangeschaft.

Wij verwelkomen u graag als klant!
Lees meer...
Foto's
arrow_forward_ios
Ervaring & vakmanschap
timelapse4 jaar in bedrijf
star47 beoordelingen
people_outline4 medewerkers
Diensten
 • Gevelreiniging
 • Renovatie
 • Vochtwering
 • Groene aanslag verwijderen
 • Zwarte aanslag gevel verwijderen
 • Gevel zandstralen
 • Hogedruk reinigen
 • Cementsluier verwijderen
 • Graffiti verwijderen
 • Gevelrenovatie
 • Schoorsteen renovatie
 • Restauratie
 • Muren injecteren
 • Fundering waterdicht maken
 • Kelder waterdicht maken
 • Muren impregneren

Reviews over Care for Buildings
info_outline

5star
70%
4star
19%
3star
2%
2star
0%
1star
9%
Anoniem 5 maanden geleden op werkspot.nl
"Super! Er is fantastisch werk verricht. Waar andere bedrijven geen oplossing konden vinden heb ik nu een droge bijkeuken door Care for buildings! Ik ben goed op de hoogte gehouden van alle werkzaamheden en wanneer ze zouden starten enzo: communicatie daarom 5 sterren. Het werk heeft een dag langer geduurd omdat het probleem toch groter was dan in eerste instantie gedacht, maar ja dat kan gebeuren. Het bedrijf was flexibel en heeft netjes gewerkt. Ook alles goed opgeruimd, geen omkijken meer naar. Zou dit bedrijf aan iedereen aanbevelen!"
Alex Buitenwerf 2 maanden geleden op google
"Ik zag Care for Buidlings bezig bij mijn buren met het reinigen van de buitenmuren van hun huis, iets wat wij ook al lang op het wensenlijstje hadden staan. Contact gezocht en dezelfde middag was Scott hier voor een demonstratie. Offerte opgesteld -> getekend en de volgende dag stonden ze hier ons huis te reinigen! De grauwe, grijze stenen zijn weer wit! Na afloop alles netjes opgeruimd, schoongemaakt en ramen gelapt! Fijne oplevering!"

Contact opnemen met Care for Buildings

Gratis en vrijblijvend
miniwizard.svg
Ik zoek een vochtbestrijder voor
Gratis en vrijblijvend

Vergelijkbare vochtbestrijders in de buurt

Van Eijk Vochtwering BV
9,7
grade110 beoordelingen
Reageert snel
local_offerAltijd de scherpste prijs
Dry Systems Vochtbestrijding Specialisten
9,6
grade95 beoordelingen
Reageert snel
local_offerGratis eerste adviesgesprek
Vochtexpert Nederland
9,2
grade45 beoordelingen
Reageert snel
local_offerDirect beschikbaar
Den Druppel Vochtwering
8,9
grade115 beoordelingen
Reageert snel
local_offerDirect beschikbaar
.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.