Care for Buildings

Oelenboom 15, Gieten
4 jaar in bedrijf
8,4 (62)
Vraag een prijsopgave aan bij Care for Buildings
Ik zoek een vochtbestrijder voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Care for Buildings:
Team Care For Buildings

Care for Buildings is gevestigd in Gieten en richt zich zowel op de zakelijke als particuliere markt in de gehele Benelux. Care for Buildings vakgebied is gevelreiniging, renovatie en vochtwering. Door onze jarenlange ervaring kennen wij ons vakgebied met de daarbij horende producten en materialen door en door.

Care for Buildings wil haar klanten graag dezelfde service bieden zoals wij die zelf ook zouden willen ontvangen. Bij ons zijn respect en goede omgangsnormen vanzelfsprekend. Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken met passie voor het vak waarbij kwaliteit en duurzaamheid voorop staan. Uw wensen en eisen zijn ons uitgangspunt waarbij u een goed onderbouwd advies van ons mag verwachten.

Door de goede communicatie en korte lijnen sluiten de bedrijfsprocessen soepel op elkaar aan, waardoor een vlot verloop van de werkzaamheden voor u is gegarandeerd. Indien nodig worden onderuitvoerders ingeschakeld. Daarvoor maken we gebruik van een jarenlange samenwerking met collega-bedrijven die voldoen aan de door ons hoge eisen. Wij houden zelf de regie in handen en blijven dus het aanspreekpunt voor u.

Ondernemen in de toekomst

Care for Buildings heeft aandacht voor klimaatadaptie. Dit uit zich in een bewust inkoopbeleid en een verantwoorde keuze van materialen. Bij elke opdracht dragen wij zorg voor een effectieve levering, zodat er geen onnodige restmaterialen over blijven. Overtollige (rest) materialen bieden wij aan voor hergebruik en bouwafval wordt gescheiden zodat materialen kunnen worden gerecycled. Intern is ook aandacht voor groen ondernemen wat betekent dat wij bij voorkeur digitaal offreren, bewust omgaan met kantoorartikelen en energiezuinige elektronica hebben aangeschaft.

Wij verwelkomen u graag als klant!
Lees meer...
Diensten
Gevelreiniging
Renovatie
Vochtwering
Groene aanslag verwijderen
Zwarte aanslag gevel verwijderen
Gevel zandstralen
Hogedruk reinigen
Cementsluier verwijderen
Graffiti verwijderen
Gevelrenovatie
Schoorsteen renovatie
Restauratie
Muren injecteren
Fundering waterdicht maken
Kelder waterdicht maken
Muren impregneren
Doorslaand vocht
Opstijgend vocht
Overige vochtbestrijding
Vochtprobleem in kelder / kruipruimte
Ervaring & vakmanschap
4 jaar in bedrijf
62 beoordelingen
4 medewerkers

Reviews over Care for Buildings
info_outline

5star
55%
4star
24%
3star
5%
2star
3%
1star
13%

Neem contact op met deze vochtbestrijder

Vraag een prijsopgave aan bij Care for Buildings
Ik zoek een vochtbestrijder voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare vochtbestrijders in de buurt
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.