Voegersbedrijf R. Fischer

Premium partner van Trustoo
Reageert snel
Gratis kennismakingsgesprek
Barnar 145, Emmen
40 jaar in bedrijf
8,7 (2)
Vraag een prijsopgave aan bij Voegersbedrijf R. Fischer
Ik zoek een gevelspecialist voor
Gratis en vrijblijvend
Of neem contact op via:
Over Voegersbedrijf R. Fischer:
Gevelrenovatie

Gevelrenovatie is een onderschat onderdeel van het onderhoud aan je huis. Regelmatig zie je langs de straat volledige gevels en wanden die vervallen zijn. Eigenlijk is dit een doodzonde voor zo een gebouw waarbij gevelrenovatie echt een makkelijke uitkomst kan bieden.

Wanneer is het tijd voor gevelrenovatie?

• Ik wil dat mijn vuile gevel schoon wordt.
• Ik wil dat mijn gevel technisch verbeterd wordt.
• Ik wil dat mijn gevel beschermd blijft.

Gevelrenovatie is de oplossing voor gevels die in slechte staat verkeren. Vaak gaat het om gevels die vervuild zijn en waarvan het voegwerk in slechte staat is.

Torbo-Stralen
Gevelreiniging wordt door ons met oog voor detail uitgevoerd. Wij voeren reinigingswerken uit met het TORBO® rotatiewervelsysteem.

Het TORBO® rotatiewervelsysteem is een lagedruk straalsysteem dat lucht, water en een op de ondergrond afgestemd straalmedium combineert. Doordat de dosering van alle drie de componenten door elektronische regelsystemen zeer nauwkeuring kan worden ingesteld, is het mogelijk om vrijwel elke ondergrond te reinigen. Het TORBO® rotatiewervelsysteem kan toegepast worden voor o.a. reiniging van natuursteen, baksteenmetselwerk en minerale pleisterwerken. Het verwijderen van verf is echter niet mogelijk.

Impregneren
Er bestaat nog steeds veel onduidelijkheid over deze beschermende behandeling. Ook wordt wel gesproken over hydrofoberen. Dat wil dan zeggen dat een waterafwijzende behandeling wordt bedoeld. Willen we volledig zijn dan spreken we over: impregneren met een hydrofoberend product. Het is een specialistische behandeling die niet zomaar met louter goede bedoelingen kan worden uitgevoerd. Kennis van de te behandelen ondergrond en middelen is een vereiste. Niet elk middel is geschikt voor elke ondergrond. Een proefbehandeling van het desbetreffende steentype geeft voor applicateur en opdrachtgever meer duidelijkheid.

Uitvoering
Indien tot impregneren wordt besloten dan dient het totale oppervlak van het metselwerk te worden behandeld. Op gemiddeld metselwerk moet, ongeacht maat of type product, rekening worden gehouden met een verbruik van circa 1 tot 1,5 l/m² .
Anti-bekladdingslagen worden veelal over een beperkte hoogte opgezet. Uitvoering van deze werkzaamheden dient door een erkend bedrijf te geschieden, volgens voorschrift van de producent/leverancier van het middel en onder schriftelijke garantie. Behandeling met een impregneermiddel, voor zover het een dampremmende werking heeft.
Lees meer...
Diensten
Voegersbedrijf
Gevelrenovatie
Scheurherstel
Impregneren
Torbo nat stralen
Ervaring & vakmanschap
40 jaar in bedrijf
2 beoordelingen
1 medewerkers
20 jaar ervaring
Lid van
Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers

Reviews over Voegersbedrijf R. Fischer
info_outline

5star
100%
4star
0%
3star
0%
2star
0%
1star
0%

Neem contact op met deze gevelspecialist

Vraag een prijsopgave aan bij Voegersbedrijf R. Fischer
Ik zoek een gevelspecialist voor
Gratis en vrijblijvend
Vergelijkbare gevelspecialisten in de buurt
MKE Dienstverlening
9,4
19 beoordelingen
Reageert snel
OSB Keurmerk
Altijd de scherpste prijs
BEMA Totaalonderhoud
9,1
5 beoordelingen
Reageert snel
VCA Certificaat
Gratis kennismakingsgesprek
DCA Dienstverlening
9,1
50 beoordelingen
Reageert snel
Altijd de scherpste prijs
W.E.S.T. REINIGING
9,1
15 beoordelingen
Reageert snel
VCA Certificaat
Altijd de scherpste prijs
Reilman schoonmaakbedrijf
9,0
22 beoordelingen
Reageert snel
Gratis kennismakingsgesprek
.
Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren en te personaliseren. Door het gebruik van deze site, gaat u akkoord met onze cookies.