de beste Boekhouders voor jou
Kies uit +800 top BoekhoudersKies uit +800 Boekhouders in Nederland
COVID-19: het contact met bedrijven en de prijsopgave via Trustoo kan online plaatsvinden, Lees meer
1 - 10 van 21 resultaten
Bookd
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
flash_on reageert snel
9,3
place
Werkgebied Noordwijk

𝐃𝐚𝐠 𝐨𝐮𝐝𝐞, 𝐝𝐮𝐫𝐞 & 𝐭𝐫𝐚𝐠𝐞 𝐛𝐨𝐞𝐤𝐡𝐨𝐮𝐝𝐞𝐫👋🏼
Hoeveel tijd ben jij maandelijks kwijt aan jouw boekhouding? Waarom zou je jouw kostbare tijd verspillen met te dure, trage en ouderwetse manier van boekhouden? Voor een vast bedrag, vanaf €84,00 per maand, is jouw administratie op orde en heb jij online inzicht in de resultaten van jouw bedrijf. Reken jouw maandbedrag uit op www.bookd.nl/prijzenonlineboekhouden. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is het aanleveren van jouw bonnen en facturen. Dus zeg maar dag tegen je oude, trage en dure manier van boekhouden. Dan houd jij tijd over voor ondernemen en leuke dingen. Klinkt goed, hè? Bookd is een jong en modern boekhouding en administratiekantoor. Transparant, actief, snel, betaalbaar. Boekhouders 2.0!

place
Werkgebied Noordwijk
grade78 beoordelingen
timelapse3 jaar in bedrijf
Flynth Lisse
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
flash_on reageert snel
8,3
place
Werkgebied Noordwijk

Accountants- en adviesdienstverlening Lisse en omgeving
Flynth advies en accountancy in adviseert en ondersteunt u als ondernemer in de Bollenstreek bij het inrichten en beheren van uw administratie. Samen leggen wij de basis voor uw financiële situatie. Dat inspireert onze accountants in Lisse om het maximale uit uw onderneming te halen. Het realiseren van groei en continuïteit is waar wij voor staan. Flynth accountantskantoor in Lisse helpt ondernemingen in bijvoorbeeld het mkb en de agro sector.
Flynth Lisse, meer dan accountancy
Ons accountants en advieskantoor in Lisse levert nog veel meer diensten! U kunt ons bijvoorbeeld inschakelen voor een audit, subsidieadvies of ondersteuning in bedrijfsvoering. Onze accountants in Lisse zijn gespecialiseerd in strategisch advies en helpen u graag met uw bedrijfsstrategie of ondernemersplan. Op die manier zijn wij een goede sparringpartner voor u als ondernemer. We komen met frisse ideeën en nieuwe mogelijkheden. Samen gaan we voor optimaal resultaat voor uw bedrijf.

place
Werkgebied Noordwijk
grade2 beoordelingen
timelapse108 jaar in bedrijf
Stellar Tax Advice
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
8,4
place
Werkgebied Noordwijk

Stellar biedt ondernemers een totaalpakket aan financiële services. Stellar verzorgt uw bedrijfsadministratie en geeft fiscaal advies.
De administrateurs van Stellar zijn het financieel verlengstuk van de vaak bevlogen ondernemer en willen een toegevoegde waarde leveren door actief op maat gemaakte administratieve oplossingen aan te bieden. Direct persoonlijk contact is hun drijfveer en staat dus bij hen hoog in het vaandel. Stellar werkt voor integere en kwalitatief hoogwaardige klanten die willen werken vanuit een eerlijke en degelijke financiële organisatie en structuur. Wij werken voor multinationals, landelijk opererende non-profit organisaties, bedrijven in het MKB met hun eigenaren. Daar ligt onze interesse.
De fiscaal adviseurs van Stellar zijn door de wol geverfde adviseurs en professionals in het fiscale vak. Allemaal werkten zij geruime tijd bij de grote fiscale advieskantoren. Sinds februari 2018 delen zij elkaars kennis en ervaring om hun expertise te kunnen inzetten voor onze klanten.
Wij stellen ons ten doel om administraties en fiscale adviezen van de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren.
Daarom kiest u voor de fiscalisten en financieel adviseurs van Stellar Tax Advice:
- Van advies tot en met implementatie en altijd up-to- date
- Proactief aan de slag met uw fiscale en financiële uitdagingen
- Prettig persoonlijk contact met uw eigen adviseur
- Ook uw gids bij complexe fiscale vraagstukken
www.stellartaxadvice.com

place
Werkgebied Noordwijk
timelapse2 jaar in bedrijf
Residentie Financial Services
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
8,4
place
Werkgebied Noordwijk

Residentie is o.a. actief in de branche van ZZP's, kleine handelsondernemingen, zelfstandigen beroepen, winkels en buitenlandse ondernemingen. Wij bieden een uitgebreid pakket aan financiele diensten an aangiften inkomstenbelasting tot aanvraag voor kredieten.
Residentie Financial Services is a Dutch bureau in tax consultancy, payroll and accountancy specialized to service expats, both private persons and business entrepeneurs. We have been of service to clients from all over Europe and sometimes even those that have come from outside Europe.
The last 25 years we have built our expertise and have made use of existing tax regulations to reduce tax liablilty. We have been succesful in helping clients to obtain refunds for past years.
For our business clients we can provide full service like founding a BV (Dutch Ltd) or one man business(eenmanszaak) the administration, pay roll, accounts and tax filing.

place
Werkgebied Noordwijk
timelapse29 jaar in bedrijf
Regio/Adviseurs
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
8,3
place
Werkgebied Noordwijk

Regio Adviseurs is een landelijk samenwerkingsverband tussen meerdere advieskantoren. De betrokken kantoren hebben jarenlange ervaring en eigen specialisaties in het vakgebied. Daarmee kunnen we u iedere specialisatie bieden die u zoekt.
In de huidige markt is er steeds meer behoefte aan ervaren MKB adviseurs die meer kunnen bieden dan boekhoudingen en jaarrekeningen. Deze blijven uiteraard nodig, maar worden steeds meer geautomatiseerd. Bij ons ligt de nadruk op advies, gebaseerd op daadwerkelijk inzicht in de onderneming van onze klanten.
Dankzij onze samenwerking bent u verzekerd van de juiste expertise, hanteren we korte communicatielijnen en bieden we u continuïteit in dienstverlening.
Ons motto “sterk door te delen” heeft dan ook zeker betrekking op het delen van de specialistische kennis binnen ons netwerk. Het gaat daarbij om veel meer dan cijfers alleen. Cijfers vormen een goed vertrekpunt, maar het gaat ook om zaken als strategie, tussentijdse rapportages (niet alleen financiële, maar ook operationele stuurinformatie), personeelsbeleid, juridische aspecten, etc. Het is juist dit brede perspectief van waaruit wij meedenken. Als strategisch bedrijfsadviseur, controller, personeelsadviseur, (salaris)administrateur, belastingadviseur en/of juridisch adviseur, precies daar waar de behoefte ligt.
Het doel van de ondernemer op lange termijn staat bij ons altijd voorop. Dat doel bepaalt de richting!

place
Werkgebied Noordwijk
timelapse12 jaar in bedrijf
Maguire Financial Services
Dit bedrijf heeft zijn gegevens gevalideerd
8,3
place
Werkgebied Noordwijk

Wij geloven in voortgangsoverleggen, in actief meedenken en absoluut in persoonlijk contact.
Veel ondernemers laten kansen liggen door puur en alleen de boekhouding uit te besteden. Hierdoor missen ze fiscale voordelen en belemmeren ze de groei van hun bedrijf omdat ze niet van alle wetgeving op de hoogte zijn.
Maguire Finance doet het anders. Wij zijn financieel specialist en vinden het leuk om jouw boekhouding te doen. Sterker nog wij zijn hier heel goed in. Wat wij echter nog leuker vinden is het helpen van kleine ondernemers met de groei van hun bedrijf. Wij bieden dan ook niet alleen administratieve ondersteuning, maar een volledige bedrijfsondersteuning van uw bedrijf.
We hebben ook een beeld over wie jij bent, als klant van ons. We richten ons met onze dienstverlening op startende en klein ondernemers. Hierbij werken wij voornamelijk met atleten, professionals in de creatieve sector en met artiesten.
In onze visie ben je als klant in deze doelgroep zo met je werk en je toegevoegde waarde bezig, dat je onmogelijk de details van je hele bedrijfsvoering kan overzien. Daarnaast is het volgens ons erg lastig om je specialisme te moeten combineren met "andermans" specialisaties.
Ook denken we dat dienstverlening voor onze klanten zich niet laat gieten in een kantoordagen en kantoortijden aanpak.

place
Werkgebied Noordwijk
timelapse6 jaar in bedrijf
miniwizard.svg
Waarom via logo_small.svg
  • De beste bedrijven
  • Bespaar tot 30%
  • Gratis en vrijblijvend
kv-min.png

Wat kost een boekhouder?

Een boekhouder kost tussen de 40,- en € 120,- Een boekhouder mag zelf de tarieven bepalen, vraag daarom vooraf een offerte aan. Wat een boekhouder kost heeft ook te maken met wat uw specifieke wensen zijn.

40
45
75
120
Veelgestelde vragen

Wat doet een boekhouder?

WAT DOET EEN BOEKHOUDER?
Een boekhouder verzorgt de boekhouding van bedrijven of zelfstandigen/particulieren. Met de boekhouding wordt de financiële administratie bedoeld. Boekhouden is het verwerken van uw financiële handelen, zoals de opbrengsten, kosten, schulden en/of bezittingen van uw bedrijf of uzelf. Een goede boekhouder kan zorgdragen voor de gehele financiële administratie en heeft veel fiscale kennis. Door op de hoogte te zijn van de meest recente kennis, kan de boekhouder de financiële voordelen zo goed mogelijk benutten. De boekhouder heeft een uitgebreid pakket aan mogelijke diensten. Zo stelt de boekhouder financiële rapportages op, regelt de salarisadministratie en zorgt ervoor dat de belastingaangiftes op tijd ingediend worden.

WETTELIJK VERPLICHT
Ieder bedrijf is wettelijk verplicht om een financiële administratie te voeren met een bewaartermijn van 7 jaar. Voor particulieren geldt geen wettelijke bewaarplicht. Maar vanwege naheffingen door de belastingdienst is het verstandig om uw administratie 5 jaar te bewaren. Een boekhouder kan dus verschillende diensten uitvoeren. Zo houdt u meer tijd over (om te besteden aan uw bedrijf), weet u zeker dat de financiële cijfers kloppen, en hoeft u niet meer te stressen over financiële deadlines of bewaartermijnen.

FINANCIEEL ADVIES
Wanneer je een eigen bedrijf of een groot vermogen hebt, is het verstandig om regelmatig financieel advies in te winnen. Hoewel het niet de hoofdtaak van de boekhouder is, kan de boekhouder vaak wel financieel advies geven. Zo kan er door de boekhouder meegedacht worden en advies gegeven worden op zaken als subsidies, investeringen of andere kerncijfers.
We hebben de beste boekhouders in uw regio al voor u op een rijtje gezet. En u kunt binnen één minuut veilig en eenvoudig 4 prijsopgaven opvragen van de boekhouders die u aanspreken.

Wat kost een boekhouder?

WAT KOST EEN BOEKHOUDER?
De meeste mensen en bedrijven houden zich dagelijks met heel andere dingen bezig dan boekhouden. Toch is het belangrijk dat u de financiële administratie op orde heeft, de juiste boekingen doet en het boekjaar correct afsluit. Boekhouders kunnen u daarbij helpen, maar wat kost een boekhouder? Dit is deels afhankelijk van uw specifieke wensen. Daarnaast mag een boekhouder zelf de tarieven bepalen. Doorgaans kost een boekhouder tussen de € 40,- en € 120,- per uur.

SPECIFIEKE WENSEN
Hetgeen een boekhouder precies doet kan per onderneming (of persoon) verschillen. Zo factureren veel ondernemers zelf, maar wordt de administratie aan een boekhouder uitbesteed. De mate waarin dit gebeurt is afhankelijk van uw specifieke wensen. Moet de boekhouder bijvoorbeeld maandelijks uw financiële transacties controleren en bijhouden of eens per jaar? Daarnaast kunt u een boekhouder inschakelen om de financiële verslagen over bepaalde periodes samen te stellen. Dan moet u onder andere denken aan het jaarverslag of de jaarrekening. De manier waarop u de gegevens aan uw boekhouder verstrekt, heeft ook invloed op de kosten.

GEGEVENSVERSTREKKING
Als u de gegevens rondom uw administratie in een softwareprogramma heeft staan, dan beïnvloedt dit het tarief van uw boekhouder. Want als u de gegevens niet digitaal kunt aanleveren, dan is de boekhouder extra tijd kwijt aan het uitzoeken van al uw papieren documenten. Het is daarom de overweging waard om te investeren in eenvoudige administratiesoftware. Ook is het raadzaam om meerdere offertes op te vragen alvorens u een boekhouder voor uw administratie kiest. U kunt dan onder meer vergelijken bij welke boekhouder een eventuele investering in administratiesoftware het meest loont.
We hebben de beste boekhouders in uw regio al voor u op een rijtje gezet. En u kunt binnen één minuut veilig en eenvoudig 4 prijsopgaven opvragen van de boekhouders die u aanspreken.

Wat kost een boekhouder voor ZZP?

WAT KOST EEN BOEKHOUDER VOOR ZZP?
ZZP’ers kiezen er vaak voor om hun administratie uit te besteden, maar wat kost een boekhouder voor ZZP’ers? Dit is afhankelijk van de mate waarin u als ZZP’er gebruik wilt maken van de diensten van een boekhouder. Daarnaast spelen ook specifieke wensen een rol en datzelfde geldt voor de manier waarop u uw gegevens aanlevert. Het is daarom verstandig om vooraf 3 of 4 offertes op te vragen. Zo kunt u eenvoudig kiezen welke boekhouder het beste past bij uw situatie past.

MAANDELIJKS OF JAARLIJKS
Een van de eerste keuzes die u als ZZP’er moet maken is hoe vaak u de diensten van een boekhouder wilt inzetten. Wilt u bijvoorbeeld dat de boekhouder maandelijks uw financiële transacties controleert of is jaarlijks voldoende? Wat uw voorkeur ook heeft, het is onverstandig om op een boekhouder te besparen. Honderd euro meer of minder zal waarschijnlijk een beperkte invloed hebben op uw kosten. U moet als ZZP’er rekening houden met een bedrag tussen de € 79,- en € 92,- als u maandelijks een beroep doet op een boekhouder.

FINANCIËLE SPARRINGPARTNER
U kunt een boekhouder voor meer zaken gebruiken dan alleen de financiële administratie. Hij of zij kan ook uw financiële sparringpartner zijn. Zo voorzien de meeste boekhouders een ZZP’er van advies op het gebied van financiële zaken, belastingen, verzekeringen, contracten en ga zo maar door. De kosten heeft u dus snel terugverdiend. Het is daarom belangrijk een goede afweging te maken alvorens u met een boekhouder in zee gaat. Daarom kunt u het beste 3 of 4 offertes opvragen en daar de juiste keuze uit maken.

Wat kost belastingaangifte?

WAT KOST BELASTINGAANGIFTE?
Veel particulieren en eenmanszaken kiezen ervoor om de aangifte van de belasting aan een boekhouder over te laten. De reden hiervoor is dat boekhouders veel beter op de hoogte zijn van belastingvoordelen en aftrekposten. Daardoor wegen de kosten van een boekhouder vaak op tegen de opbrengsten. Maar wat kost belastingaangifte door een boekhouder nu eigenlijk? Dit verschilt onder meer of u als particulier gebruikmaakt van een boekhouder of bijvoorbeeld als ZZP’er.

MEERDERE OFFERTES OPVRAGEN
Ongeacht, of u nu als particulier of als eenmanszaak uw belastingaangifte uitbesteedt, kunt u de kosten hiervoor beperken. Bijvoorbeeld door bepaalde zaken zelf te regelen, door te onderhandelen over het tarief of door meerdere offertes op te vragen. Ervaring leert dat u door 3 of 4 offertes op te vragen een uitstekende keuze kunt maken. Doorgaans bent u als particulier een bedrag kwijt van onder de € 150,-. De gemiddelde kosten die u als ZZP’er betaalt liggen een stuk hoger. Dan moeten er immers ook jaarstukken opgemaakt worden. Denkt u dan aan een gemiddeld bedrag van € 1.000 per jaar.

DE ROL VAN DE BOEKHOUDER
Mogelijk vindt u dit een fors bedrag, maar in de meeste gevallen verdient uw boekhouder zichzelf terug. Soms zelfs in veelvoud. Zo is een goede boekhouder op de hoogte van alle relevante belastingregels. Daardoor weet hij of zij het maximale uit uw belastingaangifte te halen. Zo voorkomt u dat u een aftrekpost mist of belastingvoordelen over het hoofd ziet. Dit kan al snel honderden en soms wel duizenden euro’s opleveren.

Wat kost loonadministratie?

WAT KOST LOONADMINISTRATIE?
Stel, uw bedrijf groeit en u gaat personeel aannemen. U krijgt dan te maken met het uitbetalen van salarissen en een complexere boekhouding. U moet elke maand loonaangifte doen en loonheffingen afdragen aan de Belastingdienst. Veel ondernemers kiezen er daarom voor om een boekhouder in te schakelen. Hij of zij weet als geen ander wat hiervan de regels zijn en hoe de boekhouding onderhouden moet worden. Maar wat zijn de kosten van loonadministratie precies?

LOODADMINISTRATIE: DE WERKZAAMHEDEN
Voorbeelden van onderdelen van de loonadministratie zijn bruto- en nettoloonberekeningen maken, jaaropgaven opstellen en aangiftes loonheffingen indienen. Tegelijkertijd moet u op de hoogte blijven van alle veranderingen rondom de fiscale en sociale wet- en regelgeving. Deze veranderen namelijk voortdurend. Naast dat de loonadministratie vrij ingewikkeld is, kan dit dus ook zeer tijdrovend zijn. Elke maand weer moet u tijd vrijmaken voor deze activiteit, tenzij u een goede boekhouder inschakelt. Hij of zij is op de hoogte van de meest actuele wet- en regelgeving en weet hoe de loonadministratie correct uitgevoerd moet worden.

DE KOSTEN VOOR EEN BOEKHOUDER
Het bedrag dat u als ondernemer kwijt bent aan een boekhouder varieert. Zo kunt u ervoor kiezen om de complete loonadministratie uit te besteden of een deel hiervan. Wat uw voorkeur ook heeft: de meeste boekhouders hanteren heel betaalbare tarieven. Doorgaans betaalt u een vast tarief per medewerker of loonstrook. Dit tarief ligt tussen de € 5,- en € 12,50 per maand. Sommige boekhouders bieden u daarbij staffelkorting. Om deze reden doet u er verstandig aan om altijd 3 of 4 offertes op te vragen voordat u een boekhouder in de arm neemt.

Wat is het verschil tussen een boekhouder en een accountant?

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN BOEKHOUDER EN EEN ACCOUNTANT?
Soms worden de woorden ‘boekhouder’ en ‘accountant’ door elkaar gebruikt. Hier zit echter een belangrijk verschil tussen, maar wat is het verschil tussen een boekhouder en een accountant precies? Dit verschil begint al bij de titel. De titel van ‘boekhouder’ is geen beschermde titel en de titel van ‘accountant’ is dit wel. Verder wordt er bij de accountantstitel onderscheid gemaakt tussen een AA-accountant (Account-Administratieconsulent) en een RA (Registeraccountant).

AANSPRAKELIJKHEID
Een ander verschil tussen boekhouders en accountants is de aansprakelijkheid. Zo hoeft een boekhouder zich niet verplicht te verzekeren tegen foutief uitgevoerde werkzaamheden of foutief gegeven adviezen. Een account daarentegen is bij wet verplicht om een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. U heeft daardoor betere bescherming bij eventuele schade door foutieve werkzaamheden of foutief advies. Logischerwijs vindt u dit verschil in aansprakelijkheid terug in de tarieven.

VERSCHILLENDE WERKZAAMHEDEN
Meestal liggen de tarieven van accountants hoger dan die van boekhouders. Dit heeft echter niet alleen te maken met het verschil in aansprakelijkheid, maar ook met het verschil in werkzaamheden. Doorgaans onderhouden boekhouders de boekhouding van particulieren, instellingen en kleinere ondernemingen zoals eenmanszaken. Ook accountants onderhouden de boekhouding maar hebben vaak een meer controlerende rol dan uitvoerende rol. Zij behartigen complexere zaken dan de boekhouder en zijn vaak werkzaam voor grotere ondernemingen. Daarvoor stellen zij onder meer accountantsverklaringen op.

Ongeacht of u nu een boekhouder nodig heeft of een accountant, is het raadzaam 3 of 4 offertes op te vragen. Zo weet u zeker dat u ook financieel de juiste keuze maakt.

De beste boekhouder?

DE BESTE BOEKHOUDER
Wij hebben alle informatie die te vinden is over boekhouders voor u op een rijtje gezet. Zodat u eenvoudig kunt kiezen wat het beste boekhoudkantoor is voor uw situatie en in uw regio.
Er zijn in Nederland duizenden boekhoudkantoren met allemaal hun eigen kenmerken. Bij het bepalen wie de beste is spelen verschillende factoren:

- Welke specialisatie; ZZP? Belasting? Salarisadministratie? Accountancy?
- Wat is hun achtergrond, opleiding, ervaring? Zijn ze gecertificeerd?
- Hebben ze reviews? Hoe veel en op welke sites? Wat wordt er gezegd?
- Is er veel informatie van ze bekend? Website, KvK, foto’s, social media?

Wij hebben al deze informatie voor u verzameld en op basis daarvan een score berekend voor alle boekhouders in Nederland. Een score die rekening houdt met al deze factoren. En de berekening van die score is voor ieder bedrijf gelijk, dus objectief.

TOP 10 BESTE BOEKHOUDERS IN UW REGIO
Op basis van deze score, hebben we een top 10 van beste boekhouders per woonplaats gemaakt. Dat bespaart u veel tijd en zoekwerk, want zo kunt u eenvoudig de boekhouders selecteren die u het meest aanspreken.

Heeft u een boekhouder gevonden die bij u past? Vraag dan een offerte aan of plan een kennismakingsgesprek. We raden u aan 3 á 4 boekhouders die u aanspreken te benaderen zodat u goed kunt vergelijken en een afgewogen keuze kunt maken.

Hoe verloopt het contact met de boekhouder ivm COVID-19/Corona?

Gezien de huidige omstandigheden bieden we je graag de mogelijkheid om de prijsopgave en het contact met de boekhouders geheel online plaats te laten vinden. De gezondheid van eenieder die van onze service gebruikt maakt en de boekhouders die bij ons zijn aangesloten staat centraal.

We bieden meerdere mogelijkheden aan om met boekhouders in contact te komen. Zo kun je eenvoudig en snel je prijsopgave ontvangen én deze online met de boekhouder bespreken. Ook kun je eenvoudig een terugbelverzoek doen met het bedrijf naar keuze als je het liever telefonisch afhandelt. In deze tijd zijn de meeste bedrijven telefonisch juist erg goed bereikbaar.

De communicatie en het aanleveren van rekeningen en stukken aan de boekhouder kan in de meeste gevallen volledig digitaal/online. En adviezen en afstemming kunnen telefonisch.

Toch liever de afspraak later inplannen? En niet te veel vertraging oplopen? Bekijk dan samen met de boekhouder wat de mogelijkheden zijn om alvast een afspraak voor een andere datum te maken en de voorbereiding nu al te doen.
Keurmerken
Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen

"NOAB is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs die zich richten op het MKB. Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of
belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van
eisen voldoet."

Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants

De Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) is de bij wet ingestelde organisatie die onder andere belast is met het bevorderen van de goede beroepsuitoefening van haar leden (registeraccountants en Accountants-Administratieconsulenten).

Register Belastingadviseurs

Het Register Belastingadviseurs (RB) is met ruim 7.000 leden dé beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Zij kunnen bij het RB terecht voor belangenbehartiging richting overheid en politiek, vaktechnische informatie en ondersteuning in de beroepsuitoefening, opleidingen om RB te worden en PE-cursussen om hun kwaliteit en kennis op peil te houden. Ondernemers vinden in ‘hun’ RB een integer, pragmatisch adviseur met uitgebreide fiscale kennis en ervaring, en gevoel voor ondernemerschap.

.
Waarom Trustoo?
compare.svg
De beste bedrijven voor jou

We hebben alles voor je op een rijtje gezet

compare.svg
Vergelijk en bespaar

Vergelijk prijsopgaven en bespaar tot 30%

compare.svg
Direct contact

In één minuut direct contact, zonder tussenpersoon